Bulgăreală în plină vară, la Bâlea Lac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zăpada de la Bâlea despăşeşste în anumite locuri, chiar şi un metru
Zăpada de la Bâlea despăşeşste în anumite locuri, chiar şi un metru

Iubitorii sporturilor de iarnă au ocazia de a participa, în acest week-end, la Serbările Estivale ale Zăpezii, manifestare ajunsă la cea de-a XVI-a ediţie.

CITIŢI ŞI

Marii campioni ai României s-au jucat cu copiii din Sibiu

Serj Tankian concertează la Sibiu în 14 august

Audienţă record la Sibiu pentru „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu”

În timp ce mulţi dintre sibieni încearcă să combată căldura la ştrand sau la grătar, iubitorii muntelui se mai pot bucura încă de frumuseţea zăpezii şi răcoarea de la peste 2.000 de metri altitudine. Asta dacă ajung în acest week-end la Bâlea Lac, acolo unde sunt organizate Serbările Estivale ale Zăpezii.

Manifestarea debutează mâine, la ora 11.00, şi include o serie de manifestări inedite. Ştefeta lacului Bâlea, concursul de fotbal pe zăpadă, competiţia de tras cu frânghia şi demonstraţiile de schi şi snowboarding sunt doar câteva dintre evenimentele programate de organizatori. Cei mai pricepuţi dintre participanţi vor primi, la finalul competiţiilor, premii surpriză din partea organizatorilor. „ Sperăm să fie o nouă ediţie de succes, aşteptăm câteva sute, poate chiar mii de turişti. Aceştia se vor putea bucura în continuare de frumuseţea zăpezii şi se vor distra, în cadrul activităţilor organizate“, ne-a spus Marius Olaru, organizatorul evenimentului.

Distracţia va fi continuată înspre seară la Cabana Paltinu, iar focul de tabără şi focurile de artificii vor completa atmosfera.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite