VIDEO - Gabriela Szabo, Covaliu şi Rică Răducanu s-au jucat cu copiii din Sibiu (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de copii, alături de părinţi şi cadre didactice de la şcolile în care învaţă au participat astăzi la evenimentele organizate în cadrul „Arenelor de Joacă“.

CITIŢI ŞI

Serj Tankian concertează la Sibiu în 14 august

Audienţă record la Sibiu pentru „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu”

La eveniment au spus prezent şi marii sportivi ai României, Gabriela Szabo, Rică Răducanu, Mihai Covaliu, Monica Roşu, Diana Oprea şi Claudia Isăliă, care s-au jucat cu micuţii, au dat autografe şi au făcut sute de poze alături de cei prezenţi. „ Nu puteam lipsi de la un astfel de eveniment, e pe stilul meu. Chiar dacă pe 1 iunie, când trebuia să aibă loc evenimentul, ne venea să plângem de ciudă, că a plouat foarte tare, mă bucur să fiu azi aici“, a spus, la fel de glumeţ ca întotdeauna, Rică Răducanu.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA EVENIMENT

Micuţii au avut parte de o gamă extrem de variată de actriviăţi, de la volei, fotbal, baschet sau badminton, până la concursuri de biciclete, sau escaladă pe panou.

Evenimentul  de astăzi face parte din campania socială „Sport pentru Viaţă“, iniţiată de Gabriela Szabo în 2006. Proiectul are ca public important copiii, dorind să se apropie de aceştia pentru a-i învăţa de mici ce importanţă are sportul pentru sănătate şi ce trebuie să facă pentru a avea grijă de corpul şi de mintea lor.  În cei patru ani de existenţă, ediţiile Arenelor de Joacă au adunat peste 40.000 de copii.

VIDEO: DAN CLAUDIU BUZDUGAN

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite