Serj Tankian concertează la Sibiu în 14 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai neconvenționali frontmeni ai rock-ului, solistul trupei System Of A Down, Serj Tankian concertează pe 14 august la Sibiu în cadrul primului său turneu solo, Elect The Dead.

CITIŢI ŞI:

Începe a treia ediţie a Concursului Internaţional de Dans Clasic şi Contemporan la Sibiu

La 60 de ani, o sibiancă a fost bătută, violată şi supusă unor perversiuni sexuale

Un motociclist a murit şi două persoane au fost rănite într-un accident la Sibiu (FOTO)

Evenimentul face parte dintre serie de şase concerte pe care le prezintă ARTmania Festival 2010  în Piața Mare, în weekend-ul 13-15 august.

Compoziția mini-orchestrei alături de care va apărea pe scenă este formată din patru viori, patru violoncele și două cornuri franceze, fiind similară celei cu care s-a prezentat recent la festivalul german Rock Am Ring.

Proiectul de a aduce “Elect The Dead Symphony” la viață l-a încurajat pe  Tankian să-și demonstreze noile abilități atât pe cel de-al doilea album solo, o simfonie de influență jazz/clasică pentru orchestră care urmează să fie lansat în această vară, cât și într-un musical inspirat de tragedia greacă antică.

“Cu “Elect The Dead” cerul este limita. Nu există bariere între mine și ascultători pe acest album. Este mai direct”, spune Tankian. “E eliberator pentru că toate alegerile sunt ale mele. Prin acest album tot succesul sau tot eșecul îmi aparține. M-a făcut să realizez că am o viață extraordinară și că reușesc să-mi transform o grămadă de vise în realitate“, susţine artistul.

Născut în Liban, artistul de origine armean-americană a evoluat în spatele vocii distincte și a imaginii delirante într-un vizionar ce a acceptat propunerea de colaborare a unei orchestre din Noua Zeenlandă. Rezultatele aveau să fie remarcabile.

Publicul are acces în baza biletelor sau a abonamentelor valabile pentru Piața Mare. Acestea sunt disponibile în rețeaua magazinelor Germanos, Carturesti, Diverta, Vodafone, Humanitas și online, pe www.eventim.ro si www.myticket.ro, adăugând la prețurile de mai jos comisionul de ticketing în valoare de 6%.  În funcție de perioada achiziției costurile sunt: între 1 iunie - 12 august: 90 RON pe zi și 160 pentru abonamente, iar între 13-15 august: 110 RON pe zi și 180 RON pentru abonamente.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite