Tocăniţă de viţel cu slănină friptă în Dumbrava Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul Naţional Muzeal Astra organizează în această perioadă la Sibiu Zilele Antropologiei Româneşti. Şi pentru a sparge monotonia dezbaterilor prilejuite de acest eveniment găzduieşte sâmbătă şi duminică, în Muzeul în aer liber, câteva ateliere de gătit tradiţional, de îţi lasă gura apă.

CITEŞTE ŞI:

Sibiu: 36 de grade Celsius în acest moment. Cod galben de caniculă în week-end

Monument nou în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

Bebeluşii, vedete în Dumbrava Sibiului

Tonul îl dau invitaţii de la Uniunea Ucrainienilor din România. Aceştia au anunţat că vor pregăti special pentru sibienii interesaţi să le deguste bunătăţile, ciorbă de peşte şi saramură de peşte de la ei din Ucraina, aşa cum ştiu mai bine. “Atelierul” de gătit va începe în jurul orei 15.00 cu pregătirea delicateselor, urmând ca degustările propriu-zise să aibă loc de la ora 16.00.

Tocăniţă şi slănină

Iar dacă nu vă prea daţi în vânt după peşte, duminică de la ora 10.00 reprezentanţii Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural vă oferă alternativa. Aceştia au promis că vor găti tocăniţă de viţel şi slănină friptă ca la bunica în bătătură. Ambele demonstraţii se vor desfăşura în zona Cârciumii din Bătrâni. “Preţurile mâncărurilor le vom stabili acolo, în funcţie de câţi doritori vor exista”, a declarat Ovidiu Baron, purtătorul de cuvânt al CNM Astra.

Pentru ultimele noutaţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite