Daniel Fliter e principalul suspect al crimei în care o sibiancă a fost înjunghiată cu 25 de lovituri de cuțit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia tinerei de 25 de ani, ucisă de fostul ei iubit, este terifiată. Polițiștii îl caută pe criminal, dar nici urmă de el, până în acest moment.

CITIȚI ȘI:

O tânără din Sibiu a fost ucisă de iubit cu 25 de lovituri de cuţit (FOTOGALERIE)

Mihai Delu este sibianul al cărui cadavru tranșat a fost găsit pe Valea Cisnădiei

O fată de 16 ani a intrat în bazinul de la Bazna şi a făcut stop cardiorespirator (UPDATE FOTO)

Oamenii trăiesc fiecare clipă cu frica în sân, de teamă că agresorul s-ar putea întoarce să mai facă rău vreunuia dintre ei. „Ne e teamă foarte rău. Copilul tot timpul îl ducem la neamuri, câte doi inși stau cu el ca să nu îi fie frică, intrăm în bloc, m-a ținut soțul de ochi ca să intru în bloc de frică, erau. Vedem sânge peste tot, pe pereți, nu mai putem umbla deloc singuri”, spune Oana Crâșmariu, sora victimei.

image

Durere nemăsurată la priveghiul sibiencei înjunghiate

Vecinii asunt și ei speriați și speră ca Daniel Fliter să fie prins cât mai curând. „Merită decapitat. Așa un om nu mai trebuie să trăiască, să iei tu viața?”, spune  Maria Savu, o altă vecină.

Poliția a început să facă filtre, echipajele de ordine publică cutreieră tot județul, în lung și-n lat, iar la fiecare post de poliție a fost dată poza principalului suspect, în ideea că cineva îl va recunoaște la un moment dat. Anchetatorii au decis, ținând cont de gravitatea faptei pentru care este suspect Fliter Daniel, să dea publicității fotografia acestuia.

image


În plină criză Primăria lui Iohannis măreşte salariile la 150 de angajaţi, în Sibiu
 Despre el se știu puține lucruri. Are 32 de ani, înălţime 1,70-1,75 m, constituţie atletică și nu are antecedente penale. Ultima dată a fost văzut chiar în momentul crimei, măcelărindu-și iubita cu un cuțit de bucătărie.

image
image

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite