Bucăţi din corpul unui bărbat au fost descoperite pe Valea Cisnădiei, în apropiere de Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legat, bătut,  incendiat şi apoi transat. Aşa se pare că a sfârşit un bărbat rămas deocamdată neidentificat.

CITIŢI ŞI

O tânără din Sibiu a fost ucisă de iubit cu 25 de lovituri de cuţit

Ucigaşul care şi-a ucis iubita cu 25 de lovituri de cuţit riscă 25 de ani de închisoare

Un bătrân din Şelimbăr a făcut ieri o descoperire macabră. Acesta a găsit, ieri, picioarele unui bărbat, pe malul Văii Cisnădiei, la distanţă de doar câţiva metri unul de celălalt. „ Prima dată am găsit un picior şi am crezut că este al vreunui animal, nu m-am găndit că e de om. M-am dus la un vecin şi am sunat la Poliţia Cisnădie. Apoi,am văzut că erau nişte corbi aici pe vale, care croncăiau. Când am venit am găsit şi al doilea picior, cu şosetă în el şi cu adidaşi noi“, a povestit Eremia Şandru, bătrânul care a găsit bucăţile de cadavru.

image

Restul cadavrului a fost descoperit astăzi de poliţiştii şi pompierii ajunşi la faţa locului. „Au fost găsite resturile unui cadavru de sex bărbătesc- capul , membrele superioare şi parţial toaracele, cu urme de carbonizare la nivelul membrelor superioare şi mai pregnant la nivelul toracelui, urme de scrumizare,  deci într-o vatră de foc, se pare că oasele, bazinul şi parţial oasele membrelor inferioare sunt arse, au fost calcinate. Nu cunoaştem identitatea, urmează să stabilim natura şi cauza morţii, la nivelul capului sunt prezente nişte leziuni traumatice“, a spus Ioan Boţoc, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, sosit la faţa locului.

image

Surse neoficiale spun că ar putea fi vorba despre o crimă oribilă, dat fiind faptul că la faţa locului au fost găsite şi bucăţi de sfoară, cu care bărbatul ar fi fost legat, înainte de a fi bătut, ars şi tranşat.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite