Mihai Delu este sibianul al cărui cadavru tranșat a fost găsit pe Valea Cisnădiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul tranșat, ars, cu urme evidente de violență și aruncat apoi pe Valea Cisnădiei aparține unui cisnădian de 61 de ani, Mihail Delu.

CITIȚI ȘI:

O fată de 16 ani a intrat în bazinul de la Bazna şi a făcut stop cardiorespirator

Daniel Fliter e principalul suspect al crimei în care o sibiancă a fost înjunghiată cu 25 de lovituri de cuțit

Durere nemăsurată la priveghiul sibiencei înjunghiate


Bărbatul locuia singur de ceva vreme, după e soția plecase în Germania la una dintre fete. De miercuri nimeni nu l-a mai văzut pe bătrân, dar pentru că era o fire mai retrasă nici nu și-au pus mari probleme. Din cele descoperite până acum de anchetatori, Mihail Delu a fost bătut, legat, ars și tranșat de indivizi încă necunoscuți. Ca și când chinurile la care l-au supus nu ar fi fost deajuns și, cel mai probabil, în speranța că vor putea să se scape de urme, au tranșat trupul bărbatului în mai multe părți după care le-au aruncat pe rând, pe albia unui râu. Mai întâi picioarele cisnădianului au fost găsite de un cioban care a alertat poliția. Ulterior pompierii aveau să descopere și toracele la câțiva metri distanță, dar și capul.

Vecinii și cunoscuții sunt șocați. „Era mai mult retras, nu ne putem închipui, nu ne putem da seama cine a putut face așa ceva. Am rămas șocați, pentru că nu avea anturaje, nu facea chefuri, nu aducea oameni străini în curte”, spune Nicolae Gerogeta , o vecină a bărbatului.

Cumplita faptă le-a frânt sufletele apropiaților. ”Nu era un om rău și nu pot să-mi închipui cine a putut face treaba asta. Trebuia să plece săptămâna asta în Germania”, spune Vasile Florea, finul bărbatului.

Oamenii legii fac acum verificări și încearcă să afle cine se face vinovat de crima macabră. Nimeni însă nu are nici cea mai vagă idee. ”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea cadavrului și după efectuarea necropsiei s-a constatat că acesta prezenta urme de violență. În continuare sunt desfășurate activități specifice sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor deosebit de grav”, spune Adela Negoi, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Familia bărbatului urmează să ajungă din Germania luni pentru a pregăti funerariile bărbatului.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite