Durere nemăsurată la priveghiul sibiencei înjunghiate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegele de muncă ale Cătălinei Popescu nu au putut munci vineri. Vestea crime pasionale, le-a lăsat mute pe cele alături de care muncea cot la cot

CITIŢI ŞI:

În plină criză Primăria lui Iohannis măreşte salariile la 150 de angajaţi, în Sibiu

O tânără din Sibiu a fost ucisă de iubit cu 25 de lovituri de cuţit (FOTOGALERIE)

Bucăţi din corpul unui bărbat au fost descoperite pe Valea Cisnădiei



Colegelor de serviciu nu le-a venit să creadă când au auzit de oribila crimă. Vineri toate colegele cu care lucra Cătălina, aşteptau parcă să intre pe uşa, veselă şi  zâmbitoare, aşa cu o ţin ele minte. Nu au putut munci nimic toată ziua şi nici nu au putut înţelege cum a fost acel bărbat, care pretindea că o iubeşte, să ajungă la o obsesie care să-l împingă spre o asemenea faptă. Nu le-a venit să creadă nici vineri seara când, la fix 24 de ore de la cumpita întâmplare au fost să o vadă pe colega lor. Nu au vizitat-o acasă, ci la biserica din cartierul Broscărie, acolo unde a fost depus trupul neînsufleţit al tinerei, străpuns de 25 de ori de lama rece şi tăioasă a unui cuţit de bucătărie. Cum au intrat în capela bisericii s-au cutremurat.


Colegele sunt îngrozite
 „Mie dor deja de tine“, „A fost pustiu la muncă azi fără tine“ sunt ţipetele înăbuşite de lacrimi ale colegelorcare nu pot acceopta cătânăra nu mai e.  O descriu pe Cătălina ca fiind plină de viaţă. „Părea mereu că nu are probleme, mereu era zâmbitoate, plină de viaţă, râdea tot timpul. Era iubită de toată lumea şi ştia să se facă iubită. Azi nimeni nu a putut munci şi suntem 1700 de angajaţi. Toţi vorbeau de ea“, povesteşte Dumitra Ilaşcu, o colegă de-a ei. Toţi apropiaţii îşi vor lua rămas bun de la ea luni, când sunt programate funerariile, la ora 12.
Gabriel, băieţelul de 5 ani, îi face cu mâna
Fiul Cătălinei Popescu, Gabriel este ţinut departe de tot ce se petrece acum în  sânul familiei. Chiar dacă are doar 5 anişori, a tras cu urechea şi a aflat ce s-a întâmplat doar că nu conştientizează extact ce înseamnă moartea. „Ştie tot ce s-a întâmplat şi ne întreabă dacă mama lui îl vede când îi face cu mâna spre cer“, spune Luminiţa Păun, mătuşa ce i-a fost ca şi o mamă Cătălinei.

image

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite