Schimbări masive în Consiliul Judeţean Caraş-Severin. Sorin Frunzăverde a demisionat în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde i-a suflat primarii lui Boc
Sorin Frunzăverde i-a suflat primarii lui Boc

Pentru că a renunţat la calitatea de membru al PDL, Sorin Frunzăverde şi-ar fi pierdut şi calitatea de lider al forului judeţean, astfel că a demisionat. Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a anunţat luni dimineaţă că şi-a depus demisia din funcţia de lider al forului.

Potrivit legii, acesta şi-ar fi pierdut această calitate, odată ce a demisionat din partidul pe lista căruia a fost ales. „Am înregistrat în această dimineaţă documentul cu numărul 4017, care prevede demisia mea din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a spus Sorin Frunzăverde. Documentul intră în vigoare de miercuri, 04 aprilie. Asta pentru că, fostul lider PDL avea deja acţiuni programate în calitate de preşedinte.

CITEȘTE ȘI:
Sorin Frunzăverde despre vizita lui Emil Boc: „Venirea lui a fost un gest inutil! ”

Emil Boc a ajuns la sediul PDL şi neagă criza "democrat-liberală": "Toate partidele trec prin situaţii similare"

„De miercuri, locul meu va fi luat de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Gheorghioni, care deocamdată este încă membru în PDL. În cazul în care şi domnia sa va avea aceeaşi viziune ca şi mine, vom vedea la vremea respectivă ce este făcut”, a spus Frunzăverde. Acesta a explicat faptul că există o hotărâre de Consiliu Judeţean, dată la începutul mandatului, prin care vicepreşedintele îi preia atribuţiile în astfel de situaţii. Prin urmare, actul normativ intră în vigoare de miercuri, fără să mai fie nevoie de o şedinţă extraordinară a mini-parlamentului cărăşean.

Frunzăverde condamnă „statul polițienesc” al lui Băsescu

Frunzăverde: "Opţiunea pe care eu şi unii dintre colegii mei o avem pentru dezvoltarea României diferă fundamental de opţiunea conducerii PDL"

În ce priveşte postul de vicepreşedinte al forului, în locul lui Gheorghioni va trebui ales un alt consilier judeţean, iar în consiliu va ajunge următorul candidat pe listele PDL, la alegerile din 2008.  În cursul zilei de mâine, la Consiliul Judeţean va avea loc, probabil, semnarea protocolului de predare-primire a funcţiei.

Descindere în masă din PD-L. Alături de Sorin Frunzăverde, trece la PNL toată filiala județeană

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite