Frunzăverde: "Opţiunea pe care eu şi unii dintre colegii mei o avem pentru dezvoltarea României diferă fundamental de opţiunea conducerii PDL"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a explicat motivele despărţirii de PDL şi trecerea în opoziţie, împreună cu mai mulţi membri ai partidului din zonă. Acesta a declarat că va candidat pentru un nou mandat la CJ, însă din partea USL.

"Opţiunea mea diferă faţă de cea a unor membri din conducerea PDL. Am insistat pentru un buget descentralizat, însă nu s-a întâmplat acest lucru. Opţiunea pe care eu şi unii dintre colegii mei o avem pentru dezvoltarea României diferă fundamental de opţiunea conducerii PDL. Cred că există la nivelul clasei politice resursele necesare pentru a stabili un dialog real între putere şi opoziţie, un dialog care să ducă la reaşezarea României în normalitate. Voi candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean din partea USL, ca membru al PNL", a spus Sorin Frunzăverde.

Sorin Frunzăverde a precizat astăzi că a vorbit în acești ani cu mai mulți lideri din USL și este de părere că există la nivelul clasei politice, resursa necesară de a institui un dialog real între putere și opoziție. „Există resurse de a reașeza România la normalitate prin dialog între partidele politice, care nu mai există, și care generează vrajba politică. Există resurse umane în clasa politică de a reabilita inclusiv imaginea parlamentului. Cred că putem construi prin dialog o Românie normală, care să iasă din sărăcie și care să renunțe la starea de stat politienesc care, în fapt, blochează antreprenorial orice initiativa, sufocă antreprenorial orice inițiativă”, a spus Frunzăverde. Acesta a adăugat că încearcă să construiască ceva și nu să demoleze PDL, dar nici să destabilizeze actuala guvernare.

Vom reveni cu amănunte!

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite