Descindere în masă din PD-L. Alături de Sorin Frunzăverde, trece la PNL toată filiala județeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde
Sorin Frunzăverde

Potrivit informațiilor de ultimă oră, prim-vicepreședintele democrat-liberalilor la nivel național, Sorin Frunzăverde, va fi candidatul la Consiliul Județean din partea Uniunii Social-Liberale, pe lista PNL. Acesta ar fi condiționat în schimb primirea funcției de vicepreședinte la nivel național în PNL.

Din surse neoficiale, prim-vicepreședintele PD-L Sorin Frunzăverde ar fi fost vizitat astăzi de liberalul cunoscut ca fiind mâna dreaptă a lui Crin Antonescu, Radu Rușanu. Alături de acesta, și președintele organizației județene a PNL, Marcel Vela, a fost prezent la discuții.

Surse din interiorul PD-L spun că Sorin Frunzăverde va lua decizia de a semna adeziunea la Partidul Național Liberal, numai în urma Congresului Național al Liberalilor, care trebuie la rândul lor să decidă dacă vor accepta ca liderul din Caraș-Severin să primească funcția de vicepreședinte al PNL la nivel național. Funcția ar urma să fie înființată special pentru democrat-liberal.

Aceleași surse susțin că pedeliștii din Caraș-Severin s-au opus vehement împotriva rupturii Alianței D.A., care care au avut-o tot cu liberalii, și pe care au considerat-o ca fiind de bun augur pentru soarta românilor și scena politică românească. „Deocamdată, este doar o propunere pentru domnul Sorin Frunzăverde de a candida pe listele PNL la alegerile pentru Consiliul Județean”, a spus Ionesie Gheorghioni, prim-vicepreședintele PD-L Caraș-Severin.

Din surse neoficiale, în cazul în care Sorin Frunzăverde se înscrie în Partidul Național Liberal, va fi urmat „in corpore” de toată filiala județeană, inclusiv de cei 42 de primari pe care partidul îi are în prezent.

Președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, este convins că Frunzăverde va candida pe lista PNL, iar anunțul l-a făcut deja public, în cadrul unei conferințe de presă, care s-a încheiat în urmă cu o oră. „Candidatul Uniunii Social-Liberale la Consiliul Județean este Sorin Frunzăverde, pe listele Partidul Național Liberal”, a spus Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite