Sorin Frunzăverde despre vizita lui Emil Boc: „Venirea lui a fost un gest inutil! ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde i-a suflat primarii lui Boc
Sorin Frunzăverde i-a suflat primarii lui Boc

Cei mai mulţi dintre primarii cărăşeni, membri ai PDL, îl vor urma pe preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, în ce priveşte opţiunea politică. Aceştia spun că au învăţat împreună ce înseamnă o familie, astfel că nu vor să o abandoneze. Sorin Frunzăverde semnează luni adeziunea la PNL, iar edilii care vor să îl urmeze vor proceda la fel.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, i-a suflat primarii prședintelui PDL, Emil Boc. Acesta a precizat în urmă cu doar câteva momente faptul că nu mai există nicio cale de întoarcere și de schimbare a deciziei pe care a luat-o.

Citeşte şi:
Emil Boc a ajuns la sediul PDL Reşiţa şi neagă criza "democrat-liberală": "Toate partidele trec prin situaţii similare"

„Dintre cei 42 de primari ai PD-L, 38 mă vor urma în Uniunea Social Liberală, unul de va decide până luni, iar alți trei vor candida din partea altor formațiuni politice. Nu am făcut nicio presiune asupra primarilor, dar mă așteptam ca un număr covârșitor de mare să mă urmeze”, a spus în  urmă cu câteva momente președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde.

În ce privește afirmația făcută astăzi de Emil Boc, potrivit căreia singura „dreaptă” adevărată în România este în PDL, Sorin Frunzăverde a precizat că nu merită luată în seamă. „Comentariile lui Boc nu ar trebui menționate, iar aprecierile sale nu ar trebui comentate. Venirea lui la Reșița este inutilă”, a adăugat Sorin Frunzăverde.  Acesta este convins că ceea ce i-a determinat pe edili să părăsească PDL este guvernarea democrat-liberală. „I-a convins exercițiul administrativ și actualul Guvern, care nu a fost orientat spre administrațiile publice locale. Resursa bugetară a fost alocată numai administrației publice centrale”, a subliniat Sorin Frunzăverde.

Cum comentează primarii decizia pe care au luat-o

„Am învățat să fim o familie și nu ne dorim să schimbăm acest lucru”, a spus Gheorghe Neicu, primarul orașului Anina. Ion Chisăliță, primarul orașului Moldova-Nouă, a spus că se mai gândește până luni, dar cel mai probabil va face același lucru ca și colegul său de la Anina. În plus, Ion Chisăliță s-a declarat nemulțumit de faptul că nici măcar nu a fost convocat la întâlnirea președintelui PDL, Emil Boc. 

Pe aceeaşi temă:
Emil Boc: PDL va obţine un scor rezonabil în Caraş-Severin

Frunzăverde condamnă „statul poliţienesc" al lui Băsescu

Reacţiile liderilor politici din Vest la plecarea lui Sorin Frunzăverde de la PDL

EDITORIAL Baronul Frunzăverde şi primăvara din Banat

Frunzăverde: "Trec într-un partid de drepta. PNL e un partid de dreapta". La PDL, şedinţă de urgenţă

Frunzăverde: "Opţiunea pe care eu şi unii dintre colegii mei o avem pentru dezvoltarea României diferă fundamental de opţiunea conducerii PDL"

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite