UPDATE Interlopul Slavco Avram: "Am băut toată noaptea, după care am condus propria-mi mașină !"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul care a băgat spaima în locuitorii din Clisura Dunării și a semănat groază în rândul polițiștilor, intrând cu o sabie în Postul din Moldova-Nouă, este adus astăzi în fața magistraților de la Tribunalul Caraș-Severin. „Slavcea” vrea  să fie cercetat în libertate, pentru că se consideră nevinovat.

UPDATE: ORA 11.00

Interlopul rămâne la arest

Interlopul care a bătut de două ori un polist, după care a atacat cu o sabie ninja un post de poliție pe care l-a și cucerit în câteva secunde, a fost adus azi dimineață, în jurul orei 09.00 la Tribunalul Caraș-Severin. Încătușat și înconjurat din toate părțile de polițiști, Slavco Avram pare că și-a pierdut tupeul de săptămâna trecută. Agresorul a declarat în fața instanței că regretă cele întâmplate și că totul este o consecință a faptului că a fost provocat, agresat și hăituit de polițist. „Am băut toată noaptea, iar după incidentul care a avut în fața localului Parc Place am plecat spre casă cu propria-mi mașină. Am luat sabia cu intenția de a-l speria pe polițist”, a spus Slavco în fața instanței. Procurorul Cosmin Pasere a subliniat, însă că interlopul este un real pericol atâta vreme cât și-a permis să atace cu sabia un polițist în intr-o insituție publică. Instanța a fost de neînduplecat, astfel că recursul a fost repins, iar Slavco rămâne la arest.   

CITEŞTE ŞI: Cum a scăpat cu viaţă interlopul ninja din mâinile polițiștilor

Interlopul care a bătut şi a ameninţat un poliţist

UPDATE: ORA 09.05

Interlopul Slavco Avram a fost adus din arestul Poliției Reșița la Tribunalul Caraș-Severin. Acesta este încătușat și însoțit de doi polițiști. La ora 10.00, este programat recursul făcut de apărarea sa, care cere judecarea lui "Slavcea" în stare de libertate.

CITEŞTE ŞI:
Interlopul Avram Slavco, cel care i-a atacat cu sabia pe poliţişti, pozează în victimă

TUPEU DE BORFAŞ: A bătut de trei ori un poliţist, a atacat cu sabia sediul Poliţiei, a fost arestat şi acum cere elibererea

ORA 08.00

Tribunalul Caraș-Severin judecă în câteva ore recursul formulat de apărarea lui Slavco Avram, prin care acesta să fie cecetat în stare de libertate. Interlopul se consideră nevinovat și susține că polițistul l-ar fi lovit primul. Potrivit apărării lui Slavco el poate fi cercetat în stare de libertate. Între timp, Avram Slavco și-a scos chiar și un certificat medical, prin care să dovedească faptul că polițistul l-a lovit primul. „Slavcea” Avram a mai fost cercetat pentru lovire și vătămare în anul 2009.

Paradoxul lumii interlope


Deși este cunoscut ca o persoană periculoasă în zona unde locuiește și chiar ca și contrabandist, cazierul interlopului este imaculat. „La noi nu are niciun dosar”, a declarat sec purtătorul de cuvânt al frontieriștilor cărășeni, Iasmina Maghiar. Slavcea Avram este cunoscut ca fiind o persoană agresivă pe Clisura Dunării, iar antecendentele sale demonstrează acest lucru. „Cazierul lui este personal. Tot ce vă pot spune este că Slavcea Avram a mai fost cercetat pentru lovire și vătămare în anul 2009”, spune Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție. Dincolo de datele din cazier, polițiștii din Moldova Nouă îl cunosc îndeaproape.

„Apropiat” al poliției

“Slavco Avram este un cunoscut al poliţiei şi nu are nicio ocupaţie. Are antecedente penale, a mai fost cercetat de poliţişti pentru diverse infracţiuni, toate acestea datând de pe vremea când purta numele de Kovacs. El şi-a schimbat numele între timp”, precizează Nicolae Sava, şeful Poliţiei oraşului Moldova Nouă. Membrii familiei sale, însă sunt uimiți de toate aceste declarații. „Nicolae Sava a făcut afirmaţii nepermise subliniind cu certitudine faptul că Adrian Slavcea se face vinovat de o grămadă de infracţiuni asupra cărora nu s-a pronunţat nicio instanţă”, spune cumnata agresorului, Adina Lungu. 

Polițe neplătite


Psihologul criminalist Tudorel Butoi explică de ce au loc astfel de incidente. „Autoritatea este greu de suportat în zone cu un anume specific, aşa cum este cel de frontieră, iar imixtiunile poliţiştilor în afacerile altora pot duce la astfel de evenimente”, spune specialistul. „Cel care a atacat are o educaţie săracă, nu are simţ civic şi bănuiesc că a avut de plătit poliţe faţă de poliţist”, subliniază Butoi.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite