Interlopul Avram Slavco, cel care i-a atacat cu sabia pe poliţişti, pozează în victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avram Slavco și-a scos certificat medical ca să dovedească faptul că polițistul l-a lovit primul.Slavcea Avram a mai fost cercetat pentru lovire și vătămare în anul 2009.„Slavcea”, așa cum este cunoscut în cercurile din Clisura Dunării, a mai fost cercetat pentru acte de agresiune și în trecut. 

Paradoxul lumii interlope: deși este cunoscut ca o persoană periculoasă în zona unde locuiește și chiar ca și contrabandist, cazierul interlopului este imaculat. „La noi nu are niciun dosar”, a declarat sec în această dimineață purtătorul de cuvânt al frontieriștilor cărășeni, Iasmina Maghiar. Slavcea Avram este cunoscut ca fiind o persoană agresivă pe Clisura Dunării, iar antecendentele sale demonstrează acest lucru. „Cazierul lui este personal. Tot ce vă pot spune este că Slavcea Avram a mai fost cercetat pentru lovire și vătămare în anul 2009”, spune Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție. Dincolo de datele din cazier, polițiștii din Moldova Nouă îl cunosc îndeaproape.

„Apropiat” al poliției


“Slavco Avram este un cunoscut al poliţiei şi nu are nicio ocupaţie. Are antecedente penale, a mai fost cercetat de poliţişti pentru diverse infracţiuni, toate acestea datând de pe vremea când purta numele de Kovacs. El şi-a schimbat numele între timp”, precizează Nicolae Sava, şeful Poliţiei oraşului Moldova Nouă. Membrii familiei sale, însă sunt uimiți de toate aceste declarații. „Nicolae Sava a făcut afirmaţii nepermise subliniind cu certitudine faptul că Adrian Slavcea se face vinovat de o grămadă de infracţiuni asupra cărora nu s-a pronunţat nicio instanţă”, spune cumnata agresorului, Adina Lungu. 

Vrea să fie liber !

Slavco Avram, bărbatul arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile deoarece a bătut şi a atacat cu o sabie un om al legii chiar în sediul Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, judeţul Caraş-Severin, susţine că poliţistul l-a lovit primul şi cere să fie pus în libertate. Interlopul chiar și-a schimbat avocatul pentru recursul care urmează să fie judecat de Tribunalul Caraș-Severin, la începutul săptămânii viitoare.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite