TUPEU DE BORFAŞ: A bătut de trei ori un poliţist, a atacat cu sabia sediul Poliţiei, a fost arestat şi acum cere elibererea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat furios peste măsură a intrat ieri dimineaţă peste poliţiştii de frontieră din Moldova Veche, în jurul orelor 11.50, fluturând deasupra capului o sabie de tip ninja. S-au tras nu mai puţin de şapte focuri de armă pentru potolirea agresorului.

Astăzi ora 9.00

Avocatul interlopului din Moldova Veche, care a intrat cu sabia în sediul Poliţiei de Frontieră din localitate şi i-a ameninţat pe oamenii legii, a atacat încheierea Judecătoriei Moldova Nouă de arestare preventivă cu recurs. acesta urmează să fie judecat de Tribunalul Caraş-Severin. Deşi iniţial s-a plâns că nu a fost lăsat să-şi apere clientul în timpul cercetărilor, avocatul Gabriel Băloi s-a aflat în sala de judecată în momentul în care a fost analizată măsura de arestare preventivă, propusă de procuror.

EXCLUSIV Poliţia despăgubeşte un şmecher căruia i-a luat permisul pentru că a trecut pe roşu

VIDEO Şmecherul cu BMW care a distrus patru maşini a fost bătut de un luptător de kickbox

 Ieri ora 23.30

Bărbatul care a intrat cu o sabie în sediul Poliţiei de Frontieră din Moldova Veche a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Moldova Nouă. Avocatul său a declarat recurs, care va fi judecat de Tribunalul Caraş-Severin. "Persoana în cauză este transportată în momentul de faţă în arestul Poliţiei Caraş-Severin", a declarat comisar Nicolae Sava, şeful Poliţiei Moldova Nouă.

Timişoara: Şmecherii vitezomani ies nevinovaţi din accidente grave (GALERIE FOTO)

VIDEO Şmecherii îşi bat joc pe youtube de poliţiştii din capitala Banatului

Ora 19.00

În cazul lui Avram Slavco procurorii nu au mai emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi va fi prezentat direct instanţei cu propunere de arestare preventivă. Această măsură a fost luată datorită faptului că faptele lui Avram Slavco sunt evidente. De asemenea, în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă s-au adunat rudele lui Avram Slavco care aduc acuzaţii grave procurorilor. Aceştia spun că avocatul agresorului nu ar fi fost lăsat să participe la audieri.

Procurori slabi, şmecher liber

Ora 18.00

Avram Adrian Slavco, un personaj cunoscut în Moldova Veche, s-a luat la ceartă cu un poliţist de frontieră în această dimineaţă, pentru un loc de parcare. „Poliţistul era în misiune pe raza localităţii Moldova Veche, iar la un moment dat un grup de persoane a început să-l agreseze şi să-i aducă injurii şi ameninţări, iar o persoană din acel grup l-a lovit“, spune Iasmina Maghiar purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin. Totul se întâmpla într-o parcare din localitate, unde poliţistul a fost lovit cu pumnii şi picioarele.
„Poliţistul a sesizat şeful ierarhic şi Poliţia Moldova Nouă, apoi a mers la cabinetul din cadrul Poliţiei de Frontieră Moldova Veche pentru a se face constatarea leziunilor care i s-au produs, după care s-a deplasat la Spitalul Orăşenesc pentru a i se face o observaţie medicală. Acolo cei doi s-au întâlnit din nou“, spune Nicolae Sava, şeful Poliţiei Moldova Nouă.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA FAŢA LOCULUI

image

Înapoi la poliţie
După ce Avram Slavco a continuat să-l agreseze şi în faţa spitalului, scandalul s-a mutat la sediul Poliţiei de Frontieră. Avram Slavco nu a mai ţinut cont că se află în faţa sediului poliţiei şi a continuat să-l agreseze pe poliţist, căruia i-a sărit în ajutor un alt coleg. Enervat, Avram Slavco a scos o sabie şi a aruncat cu ea, moment în care cei poliţişti au început să tragă focuri de armă. „Agresorul a forţat intrarea in instituţie ameninţând poliţiştii. Deoarece a devenit foarte violent, a fost nevoie să se folosească armamentul din dotare executând şapte focuri de avertizare în plan vertical“, a mai precizat Iasmina Maghiar. Poliţiştii au demarat cercetările.
Avram Slavco a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, pentru audieri. Bărbatul este cercetat penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi port ilegal de armă în locurile publice. El riscă între 2 şi 7 ani de închisoare. În zonă, oamenii spun că Avram Slavco este un cunoscut personaj din lumea traficului cu ţigări netimbrate.


Avram Slavco a ameninţat poliţiştii de frontieră cu o sabia

image

Riscurile meseriei
Cezar Bertea, şeful Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, spune că meseria de poliţist implică multe riscuri. „Avem un statut special oferit şi prin portul de armament, iar acesta este şi va fi folosit doar în condiţiile legii“, a precizat Cezar Bertea. Acesta a mai adăugat că angajaţii şi-au făcut datoria atât astăzi, când au tras cele şapte focuri de armă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite