Prima profesoară de chitară a Mădălinei Manole: „Nu am mai apucat să-i mulţumesc, pentru că mă amintea în toate interviurile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Tetelea, cântăreaţa folk din Ploieşti, a aflat dimineaţă, de la radio, în timp ce se afla în maşină, spre serviciu, despre sinuciderea Mădălinei. A fost o veste şocantă, mai ales că i-a fost profesoară de chitară "fetei cu părul de foc".

CITIŢI ŞI:

Biserica Ortodoxă: Cei care se sinucid refuză Raiul!

Călăraşi: Mădălina Manole, recital de excepţie la o nuntă la Podul 4

Verişoara Mădălinei Manole: „Era prea frumoasă şi prea talentată ca să-şi ia zilele”

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

"Avea 14 ani când ne-am cunoscut. A alergat după mine, împreună cu mama ei, după un concert, să o învăţ să cânte la chitară. Am acceptat şi i-am admirat întotdeauna ambiţia şi faptul că a ştiut ce vrea. Dar, era şi o fire sensibilă. Poate din cauza asta ar fi putut să clacheze. Doi ani a fost eleva mea şi, pentru că era extrem de talentată, am făcut unele compromisuri şi am recomandat-o foştilor mei colegi de la Cenaclul Flacăra. În ceea ce mă priveşte, am fost şi sunt mândră că m-a amintit ca fiind prima ei profesoară în toate interviurile pe care le-a susţinut de-a lungul timpului. Din păcate, nu am mai apucat să-i mulţumesc pentru asta.

CITIŢI AICI ÎN EXCLUSIVITATE CE A DECLARAT ÎNVĂŢĂTOAREA MĂDĂLINEI LA AFLAREA VEŞTII

Personal, nu cred că s-a sinucis, cel mult, mă pot gândi la un accident. Şi nu mai cred în suicid pentru că Mădălina credea în Dumnezeu şi nu ar fi făcut un asemenea păcat", ne-a spus Ana Tetelea Ionescu.

EXCLUSIV Mărturisire-şoc a Mădălinei Manole făcută sâmbătă: „Am emoţii pentru ziua mea"

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite