Călăraşi: Mădălina Manole, recital de excepţie la o nuntă la Podul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista a cântat până la 6 dimineaţa, deşi era ziua ei de naştere. În urmă cu exact opt ani, chiar în ziua în care împlinea 35 de ani, Mădălina a acceptat invitaţia de a susţine un recital la o petrecere privată la Călăraşi.

CITIŢI ŞI:

A cântat cu Mădălina Manole, cea care i-a marcat începuturile în muzică

Artista a fost invitată pe 13 iulie 2002, să  cânte la nunta fiicei prof. Constantin Tudor, actualul inspector şcolar al judeţului Călăraşi.„Şi-a aniversat 35 de ani împreună cu noi. A fost un moment de neuitat. A rămas la restaurant până la încheierea petrecerii, la 6 dimineaţa. Pentru acest lucru şi pentru faptul că a acceptat invitaţia noastră, o să-i port un respect şi o stimă deosebită“, a declarat prof. Constantin Tudor.

Acesta spune că îşi aminteşte şi acum cu emoţie cele trei recitaluri pe care artista le-a bifat. „Toată lumea a fost încântată, iar nunta a fost una pe cinste. A cântat şi muzică populară şi s-a distrat alături de noi de parcă ne-ar fi cunoscut de cine ştie când“, a mărturisit prof. Tudor.

Fără fiţe de vedetă


Desfăşurată într-un cadru deosebit, la restaurantul de la Podul 4, la 7 kilometri distanţă de oraş, pe malul Borcei, petrecerea a reunit peste 400 de persoane  în mijlocul cărora vedeta s-a comportat normal. Prof. Tudor a mai spus că aceasta nu a vut niciun fel de pretenţii şi nu a pus nicio condiţie.„S-a bucurat alături de noi şi n-a dat semne că nu i-ar conveni ceva. Eu am cunoscut-o prin intermediul fostului soţ, Şerban Georgescu pe care îl ştiam de când juriza la festivalul „Flori de mai“, care se desfăşoară în fiecare an în oraşul nostru. Este păcat că o mare voce, un talent deosebit a sfârşit mult prea devreme. Dumnezeu s-o adihnească în pace!“, a încheiat prof. Tudor.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite