Sebastian Secoșan, șeful spăgar de la Protecția Consumatorilor, vrea să fie anchetat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apărătorul lui Sebastian Secoșan, comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Bihor, a declarat recurs la decizia de arestare preventivă. Tribunalul Bihor, a decis aseară să-l aresteze pe Sebastian Secoșan 20 de zile, pentru infracțiunea de luare de mită în formă continuată.

Sebastian Secoșan, șeful de la Protecția Consumatorilor, arestat pentru 20 de zile 

Șeful Comisariatului Județean Pentru Protecția Consumatorilor, Sebastian Secoșan, a declarat recurs împotriva hotărârii judecătorilor orădeni care au  decis aseară să-l aresteze preventiv, timp de 20 de zile, pentru acuzația de luare de mită în formă continuată. "S-a declarat recurs", a declarat avocatul Alin Nastea, pentru Adevărul de Seară Oradea. Apărătorul lui Secoșan nu a vrut să ofere mai multe detalii.

Șeful șpăgar de la Protecția Consumatorilor nu are casă, dar are spații comerciale și este plin de datorii

"Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 20 de zile începând cu data de 10 februarie", a spus judecătorul Cristian Monenci. Potrivit sursei citate, în propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii antircorupție, se susține că Secoșan a cerut și a primit suma de 1.400 de euro, în cinci tranşe, de la reprezentantul unui magazin de etnobotanice.

Sebastian Secoșan, şeful OPC Bihor, acuzat de luare de mită, a fost reţinut pentru 24 de ore UPDATE

Şeful OPC Bihor şi un inspector din subordine luau mită de la un magazin de etnobotanice

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite