David Bryan, solistul Hotel FM, în cursa pentru cel mai arătos artist de la Eurovision. Vezi cu cine concurează!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Bryan, britanicul care ne reprezintă în acest an la Eurovision, este în topul frumușeilor care participă la concursul european. Într-un top realizat de site-ul Wiwi Blogs, David se află pe primele locuri în clasament, alături de reprezentanții Suediei, Irlandei și Greciei.VEZI FOTOGALERIE CU CONTRACANDIDAȚII LUI DAVID!

Solistul trupei orădene Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision 2011, concurează pentru "Next Top Male Model Eurovision 2011", un concurs organizat de Wiwi Blogs, un site care găzduiește an de an această competiție. David se află deocamdată pe locul 3, la 45 de voturi distanță față de primul loc. În cursa pentru "Next Top Model Male Model"  au intrat 30 de participanți. VOTEAZĂ AICI!

Sexul online l-ar putea elimina pe David Bryan din echipa Eurovision

Românii îl pot vota pe artistul britanic până la 23 aprilie, după ce David  s-a calificat în semifinală. Până atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, cinci concurenți cu cele mai puține voturi vor fi eliminați din concurs. "La 26 aprilie, ultimii 15 concurenți vor ajunge în finală, toate voturile vor fi șterse și competiția va începe din nou", anunță Wiwi. "Sunt surprins că oamenii nu votează pentru Duncan din UK, pentru cei din Grecia, Rusia. Doamne, au pus o poză oribilă cu mine, oamenii din alte țări nu mă vor vota dacă văd poza asta", a scris David Bryan pe pagina lui de Facebook.

Vezi aici cât e de sexy David Bryan, solistul de la Eurovision



Ei sunt pe primele trei locuri. Dă CLICK pentru o fotogalerie cu frumușeii de la Eurovision!

CITEȘTE AICI POVESTEA ARTISTULUI BRITANIC STABILIT LA ORADEA



Dă Click pe poză pentru o fotogalerie cu David Bryan

David Bryan, solistul britanic devenit faimos în România, datorită Eurovision

Elena Gheorghe și Paula Seling, cele mai frumoase participante

image
image
image
image

 România este recunoscută deja pentru "frumusețile" trimise la Eurovision. În 2009 și 2010, primul loc la "Next Top Model Eurovision" organizat de Wiwi a fost ocupat de Elena Gheorghe, respectiv Paula Seling.
"Paula a câștigat voturile europenilor cu tenul ei ca de porțelan, zâmbetul hollywoodian și formele atractive. Este clar o frumusețe naturală, dar știe și cum să abordeze o varietate de ținute. (...) Paula are apariția unui superstar internațional, dar și talent", a scris Wiwi despre reprezentanta României la Eurovision.


image

Dă CLICK pe poză să citești ce a scris Wiwi Blogs despre Paula Seling

David Bryan, făcut celebru de români în Marea Britanie

 David Bryan a "încins" lumea, dar rămâne în cursa pentru Eurovision. Vezi cine e de partea lui!

Impresarul Florin Budeu: "David Bryan are determinare, atitudine, voință"

Solistul Hotel FM, britanicul David Bryan, îşi căută de patru ani fetiţa ascunsă de mamă

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite