Solistul Hotel FM, britanicul David Bryan, îşi căută de patru ani fetiţa ascunsă de mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Bryan, membru al formaţiei Hotel FM, care reprezintă România la Eurovision, îşi caută în Anglia fetiţa în vârstă de şapte ani. Britanicul spune că mama copilei face tot posibilul ca el să nu o găsească. David Bryan a povestit în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară” Oradea tot calvarul prin care trece din cauză că nu poate să-şi vadă fiica. 

Acum el scrie o melodie dedicată micuţei. „Eu, ţinând-o în brate pe Morgan, când era bebeluş! Asta ar fi trebuit să fac, dar, dacă rămâneam în Aycliffe aş fi decăzut la fel ca mulţi dintre prietenii mei! Acum pot să mă întorc, cu o altă percepţie despre viaţă, cu o carieră solidă în spatele meu. Nu mai durează mult Morgan, tati vine în curând!”.

Este mesajul postat de David Bryan pe Facebook, la una dintre puţinele poze pe care le are cu fetiţa lui.

A apelat la instanţă

David Bryan a povestit în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară” Oradea tot calvarul prin care trece din cauză că nu poate să-şi vadă fiica. „Nu am avut o relaţie bună cu mama ei. Ne certam foarte des şi familia ei a spus că nu le sunt pe plac, din cauză că nu am vrut să fiu împreună cu ea. Dar noi doi nu ne înţelegeam, nu mă simţeam bine alături de ea”, a mărturisit David.

După ce a luat decizia de a se despărţi de mama fetiţei, britanicul a luptat în instanţă pentru dreptul de a-şi vedea copilul. „Timp de şase luni am luptat în instanţă să o văd, pentru că ea nu vroia să mă lase. În final am câştigat dreptul ca fetiţa să stea cu mine jumătate din timp”, a spus David.

Însă din cauză că micuţa era influenţată de mamă, ea ajungea la tatăl ei plângând. „Morgan plângea când ajungea la mine. Am ajuns să plâng şi eu, pentru că era foarte greu. Am zis că situaţia asta nu face bine nimănui, nici mie, nici fetiţei, nici mamei. Şi am renunţat”, a mărturisit artistul.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite