EUROVISION 2011 David Bryan, făcut celebru de români în Marea Britanie FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Bryan şi-a văzut visul cu ochii: a devenit faimos în ţara sa natală. Solistul trupei Hotel FM visa de mic să ajungă un artist cunoscut, iar dorinţa sa a devenit realitate datorită Eurovision România.

David Bryan şi-a văzut visul cu ochii. După ce românii au votat trupa Hotel FM la Eurovision, acum britanicii îl văd pe solistul Hotel FM ca pe o vedetă. „Să fim serioşi, singura şansă de a câştiga Eurovision este să pariem pe solistul trupei româneşti”, a spus un reporter britanic într-un reportaj difuzat de postul BBC despre cum David Bryan va reprezenta România şi nu Anglia în ceea ce jurnaliştii numesc cea mai mare competiţie muzicală din lume. Reporterii britanici spun despre David că s-a născut pentru a fi artist, însă puţini şi-au imaginat că va reuşi în România.

Englezii au fost acasă la David Bryan unde au vorbit cu familia lui. „Am crezut că visez când am auzit că a câştigat Eurovision-ul. Strigam de bucurie şi nu-mi venea să cred”, a povestit Karen Bryan, mama lui David, despre ce a simţit în momentul în care Hotel FM a câştigat Selecţia Naţională Eurovision.
„Nu ne venea să credem că este vorba despre fratele nostru. Este uimitor”, spune Richard Bryan, fratele artistului britanic. „A muncit mult, iar acum a început să-şi trăiască visul. E bine pentru el”, a completat fratele lui Neil.

EUROVISION 2011 Melodia "Change", pe primele locuri în topurile Youtube VIDEO

S-a visat pe scenă

David Bryan s-a născut la 11 decembrie 1984, în orăşelul englez Newton Aycliffe. Toată copilăria lui a visat la o viaţă pe scenă. „Am fost născut pentru asta. Toată viaţa am vrut să fiu în faţa camerelor de filmat. În timpul şcolii am jucat în multe piese de teatru şi am fost distribuit în spectacole. Din acest motiv am dat şi la actorie, la New College Durham”, a povestit artistul. A muncit cinci ani ca sudor, într-o fabrică, a ajuns voluntar la un orfelinat în Oradea, unde a fost remarcat de compozitorul Gabriel Băruţă, la karaoke. Aşa a început cariera lui muzicală.

Acum îşi vede visul cu ochii, după ce românii au votat trupa Hotel FM la Eurovision. Iar acum, datorită nouă, britanicii îl văd şi ei deja ca pe o vedetă. „Mă simt foarte bine că am apărut la BBC. Este o realizare pentru mine. De fapt, ăsta a fost scopul meu tot timpul. Să afle şi cei din Anglia despre mine pentru că acolo e casa mea”, a declarat David Bryan. El a precizat că nu va refuza, pe viitor, să reprezinte Marea Britanie la Eurovision, dacă i se va oferi această şansă. Până atunci însă, se concentrează pentru a face o figură bună ca reprezentant al României şi se bazează pe voturile englezilor.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu David Bryan și familia lui

image

"David a muncit mult, iar acum a început să-şi trăiască visul"
Neil Bryan, fratele lui David


Videoclip animat pentru piesa "Change"

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite