Anca Jurcan, tânăra rănită de interlop în accident, are nevoie de bani pentru tratamente și recuperare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Jurcan fratele gemenelor Anca și Adriana a deschis două conturi în care orădenii pot dona bani. Dacă Adriana a fost ucisă pe loc în teribilul accident provocat de Iuliu Kiss, Anca are șanse la viață, iar un tratament în străinătate ar putea să o ajute să nu rămână cu sechele, mai ales că, la două săptămâni de când a intrat în comă, Anca dă semne că-și revine.

Călin Jurcan, fratele gemenelor victime în accidentul de acum două săptămâni, a deschis două conturi, în lei și în euro, în care lumea poate face donații pentru a o salva pe Anca. Tânăra și-a revenit din comă dar are nevoie de un tratament în străinătate pe care familia nu și-l poate permite. "Am înaintat o adresă firmei Omniasig, unde Iuliu Kiss este asigurat și am solicitat un avans pentru cheltuieli leurgente. Banii vor fi scăzuți din despăgubirile pe care le cerem  în proces", spune avocatul familiei Mircea Ursuța. Avocatul a specificat că ancheta poate dura o lună sau un an, dar familia are nevoie de bani urgent. Conturile în care orădenii pot face donații sunt: Cont lei: RO28BTRL00501201D37505XX și Cont euro: RO03BTRL00504201D37505XX Banca Transilvania.

Prietenii Adrianei Jurcan, tânăra ucisă în accident de un interlop, i-au creat un videoclip pe Youtube

Click pe poză pentru o fotogalerie cu surorile gemene

image

Anca a ajuns în spital după ce un interlop băut la volanul unui Mercedes a spulberat  Tico-ul în care se afla alături de soar ei geamănă, Adriana și verișoara lor, Mihaela.  În urma accidentului Adriana a murit pe loc, iar Mihaela și Anca au ajuns la spital, ultima luptându-se pentru supraviețuire pentru două săptămâni.

Destine frânte: Anca Jurcan, sora geamănă a Adrianei se luptă cu moartea

Alai de mirese la înmormântarea Adrianei, tânăra ucisă sâmbătă în accident



Înmormântare Adriana

Şoferul criminal a fost arestat, la patru zile după ce a spulberat Tico-ul în care se aflau trei fete

Paprika, şoferul criminal eliberat aseară, apare astăzi din nou în faţa judecătorilor

REVOLTĂTOR Judecătorii au respins propunerea procurorilor de arestare a șoferului criminal, care a frânt trei destine

Mercedul interlopului
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite