Iaşi, bilanțul ninsorilor: școli închise, străzi blocate, oameni cu fracturi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada căzută la sfârșitul săptămânii trecute le-a dat bătăi de cap șoferilor, dar și pietonilor care s-au încumetat să iasă din case. Mulți au ajuns la spital cu fracturi și luxații din cauza gheții și a zăpezii de pe trotuare. Utilajele de deszăpezire nu au făcut față ninsorii abundente, iar meteorologii nu au vești bune pentru zilele următoare.

În ciuda reclamațiilor primite de la ieșeni, edilii s-au mulțumit să dea vina pe ninsorile abundente. Vezi aici mesajele ieșenilor și reacțiile autorităților

Nervi întinşi la maximum de haosul provocat de zăpadă. Angajaţi RATP agresaţi în trafic la Iaşi FOTO

Și pe drumurile din județ au apărut probleme, iar câteva rute au fost închise circulației. Află aici care sunt acestea.

image

Pentru că străzile și trotuarele nu au fost curățate, zeci de ieșeni au ajuns la Urgente după ce au alunecat pe gheață sau pe zăpadă. Și câțiva tineri care s-au bucurat de zăpadă pe pârtia din Sărărie au avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Imagini din Iaşiul sub asediul ninsorilor FOTOGALERII

„Traumatismele craniocerebale, traumatismele toracice cu fracturi costale, traumatismele de membre soldate cu contuzii, plăgi sau fracturi au dominat prezentările la spital. Trei tinere de 23, 19 și 30 de ani au ajuns direct de pe partie la UPU cu traumatisme craniene cu pierdere de cunoștință, toracoabdominale, de bazin sau coloană“, a explicat doctorul Tudor Ciuhodaru de la Centrul de Traumă „Sf. Ioan“ din Copou. 

Învățământul a paralizat în școlile de la sate. Oficialii de la Inspectoratul Școlar Județean au decis să suspende cursurile pentru două zile în unitățile de învățământ din mediul rural. Detalii aici

Ieşenii cu maşini, avertizaţi să nu le lase în calea utilajelor de deszăpezire

Ambulanţe întârziate de troienele de zăpadă

Trenuri cu întârzieri de până la 600 de minute la Iași

image

Meteorologii anunță că nu scăpăm de ninsori nici în următoarele 48 de ore. Vezi prognoza specialiștilor aici

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi despre vreme.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite