Viscolul închide şase drumuri din judeţul Iaşi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi au decis să închidă două porţiuni de drumuri naţionale, DN28 Târgu Frumos-Paşcani şi DN24C limita judeţului Botoşani-Vânători.

Ora 19.30 Alte patru sectoare de drumuri judeţene au fost închise din cauza viscolului. Şoferii trebuie să evite DJ282D Podu Iloaiei-Româneşti, unde un sector de 14,6 kilometri a fost închis, Iaşi-Ungheni, DJ281 limita judeţului Botoşani-Plugari şi Hârlău-Deleni. Reprezentanţii de la Drumuri şi Poduri susţin că în cursul nopţii vor mai fi închise tronsoane din judeţul Iaşi din cauza ninsorilor. În plus, zăpadă depăşeşte un metru în zonele cu interdicţie.

Ora 17.20 Drumarii au interzis circulaţia auto pe cele două drumuri naţionale astăzi, 6 februarie, de la ora 15.00. Aceştia nu au mai făcut faţă viscolului care punea în pericol circulaţia autovehiculelor.

Străzile din Iaşi sunt acoperite de zăpadă, dar edilii sunt mulţumiţi de felul în care arată oraşul. Vezi aici ce spun şoferii

Conducerea DRDP Iaşi a închis pe termen nelimitat 23 de kilometri pe DN28 Târgu Frumos-Paşcani şi 44 de kilometri pe DN24C limita judeţului Botoşani-Vânători. Probleme foarte grave sunt înregistrate în comuna Ruginoasa acolo unde şoferii pot face accidente rutiere din cauza zăpezii de 20 de centimetri şi a pantelor.

„Sunt sectoare de drum în câmp deschis unde bate vântul foarte puternic şi aduce zăpada pe carosabil. În funcţie de fenomenele meteo, vom închide drum cu drum“, a spus Vlad Cercea, de la dispecerul DRDP Iaşi.

Şoferii pot alege variante ocolitoare. Dacă doresc să ajungă în zona Paşcaniului, conducătorii auto pot merge pe europeană, spre Suceava, Moţca şi Paşcani. Pentru a ocoli comuna Vânători, şoferii pot circula pe ruta Botoşani-Târgu Frumos.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru afla noutăţi despre vreme.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite