Ambulanţe din Iaşi întârziate de troienele de zăpadă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă susţin că timpul de intervenţie a crescut cu 30%, chiar şi în municipiu. Cel mai dificil de ajuns a fost la Bivolari şi Cioca-Boca.

Ora 13.30 Elicopterul SMURD s-a deplasat în localitatea vasluiană Tutova pentru a aduce la spitalul din Iaşi doi copii, unul de 12 ani cu fractură de femur şi unul de un an şi două luni cu febră.

Ora 11.25: Un elicopter de la Iaşi a plecat să preai doi copii bolnavi din judeţul Galaţi. „Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI a decolat, cu puţin timp în urmă, de la Iaşi, pentru a prelua doi copii (unul cu febră, celălalt cu fractură de femur) din localitatea Cerţeşti (judeţul Galaţi) şi a-i transporta la o unitate spitalicească din Iaşi“, anunţă oficialii de la MAI.

Nervi întinşi la maximum de haosul provocat de zăpadă. Angajaţi RATP agresaţi în trafic la Iaşi FOTO

Imagini din Iaşiul sub asediul ninsorilor FOTOGALERII

Ora 9.35: Zăpada le-a dat bătăi de cap şi cadrelor sanitare de pe ambulanţe. Chemaţi să intervină la cazuri limită, medicii au întârziat din cauza drumurilor înfundate şi a condiţiilor greoaie de trafic.

Iaşi, bilanțul ninsorilor: școli închise, străzi blocate, oameni cu fracturi FOTO

Trenuri cu întârzieri de până la 600 de minute la Iași

Timpul de intervenţie a crescut cu 30%.

UPDATE Iaşiul, paralizat luni dimineaţă de ninsoare. Călătorii aşteaptă zeci de minute în staţii microbuzele care nu mai opresc

Ieşenii cu maşini, avertizaţi să nu le lase în calea utilajelor de deszăpezire

„Chiar şi în municipiu se circulă greu. Creşte cam cu 30% timpul de intervenţie. Am ajuns greu la Cioca-Boca, dinPaşcani ieşim pe la castelul de Apă, nu pe la Ruginoasa pentru că ar fi imposibil. Şi la Bivolari am avut o maşină care se întorcea chiar când s-a dat restrciţie de circulaţie", spune Radu Calistru, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi despre vreme.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite