Peste 200 de şcoli din judeţul Iaşi, închise două zile din cauza viscolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Inspectoratului Şcolar Judeţean au decis duminică seară să suspende timp de două zile cursurile ţinute în şcolile din mediul rural.

Ora 19.00 Reprezentanţii ISJ le recomandă părinţilor să nu-şi trimită copiii la şcoală fără a se asigura înainte că drumurile sunt practicabile. „Recomandăm părinţilor să le permită copiilor să rămână în aceste zile acasă, daca este cazul", spun şefii ISJ.

Directorii unităţilor de învăţământ trebuie să comunice cu cadrele didactice care fac naveta pentru a le transmite dacă drumurile spre şcoli sunt sau nu înzăpezite.

Ora 18.40 Luni, 6 februarie şi marţi, toate şcolile din mediul rural, în număr de 200, vor sta cu uşile închise din cauza ninsorilor. Şi în municipiul Iaşi sunt probleme. Fiecare consiliu de administraţie din şcoli va decide dacă este cazul să suspende activitatea.

Viscolul închide două drumuri naţionale din judeţul Iaşi

Ambulanţe întârziate de troienele de zăpadă

„Urmarea a condiţiilor meteorologice nefavorabile, conducerea ISJ în colaborare cu Instituţia Prefectului doreşte să se asigure că niciun elev sau cadru didactic nu va fi expus riscurilor legate de starea vremii", a spus Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al ISJ. 

Gerul închide încă trei şcoli din judeţul Iaşi

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ultimele noutăţi legate de prognoza meteo.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite