Gerul închide încă trei şcoli din judeţul Iaşi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursurile la Şcoala cu clasele I-IV din localitatea Slobozia Vale, comuna Voineşti, cele de la Grupul Şcolar de Industrie Alimentară Ţibana şi de la Colegiul de Artă „Octav Băncilă“ au fost anulate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Ora 16.10 Şi conducerea Colegiului de Artă „Octav Băncilă“ din Iaşi a decis suspendarea cursurilor în zilele de 2 şi 3 februarie din cauza condiţiilor meteorologice.

Atenţie! Cod galben de ninsori în Moldova. Află cum va fi vremea în regiune

Ora 13.40 Consiliul de administraţie de la Grupul Şoclar de Industrie Alimentară Ţibana a decis suspendarea cursurilor în perioada 1-3 februarie din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Orele vor fi recuperate.

Ora 11.56 Elevii care învaţă la şcoala din localitatea Slobozia Vale au intrat în vacanţă forţată. În perioada 1-3 februarie, cursurile sunt anulate din cauza codului protocaliu de ger şi viscol.

Şcolarii vor recupera orele pierdute conform unei programări.

Gerul închide şcoli şi anulează târgul de produse tradiţionale de la Iaşi

Gerul a trimis acasă zeci de elevi. Vezi care este prima şcoala din judeţul Iaşi închisă din cauza frigului

Aceasta este a treia unitate de învăţământ care anuleazăorele din cauza temperaturile extrem de scăzute. Prima şcoală la care s-au închis porţile este Liceul „Moldova" din Târgu Frumos, acolo unde învaţă aproximativ 100 copii cu deficienţe de vedere. Cursurile au fost suspendate pentru săptămâna 30 ianuarie-3 februarie, măsura fiind luată din cauză că centrala termică nu funcţionează la parametrii normali.

Ieşenii au îngheţat la minus 13 grade Celsius. Vezi cum s-au apărat de ger FOTOGALERIE

Pieţarii din Tătăraşi la minus 10 grade: „Marfa este îngheţată. Nu am făcut nici măcar safteaua“ FOTOGALERIE

Marţi, Consiliul de Administraţie al Liceului de Informatică „Grigore Moisil" a anulat orele de curs în zilele de 1 şi 2 februarie, urmând ca acestea să fie recuperate.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ultimele noutăţi legate de prognoza meteo.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook aici

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite