UPDATE Ieşeanul care l-a înjunghiat mortal pe fratele vitreg al Cordunenilor a fost arestat pentru 30 de zile GALERIE FOTO, VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosarul cu solicitarea anchetatorilor a fost înregistrat ieri pe rolul Tribunalului. Astăzi judecătorii trebuie să decidă dacă vor emite mandat de arestare pe numele lui Gheorghe Stegaru (36 de ani), considerat principalul suspect în cazul uciderii lui Răzvan Constantin Hotin.

Sora celui care l-a înjunghiat pe fratele Cordunenilor povesteşte cum s-a întâmplat crima: „Era normal să mă apere!“ VIDEO

Ora 13.15: Judecătorii de la Tribunalul Iaşi au decis marţi după amiază arestarea lui Gheroghe Stegaru, care l-a înjunghiat mortal pe fratele vitreg al fraţilor Corduneanu. Stegaru a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. El este acuzat de omor calificat.

Ora 13.10: Principalul suspect în cazul asasinării lui Răzvan Hotin aşteaptă acum verdictul judecătorilor ieşeni. El a dat declaraţii în faţa magistraţilor în această dimineaţă, iar judecătorii au rămas în pronunţare.

image

Daţi CLICK pe poze pentru imagini cu Gheorghe Stegaru, familia şi avocatul său

Ora 11.45: Gheorghe Stegaru s-a predat însoţit de avocat la ora 11.00. În acest moment, principalul suspect dă declaraţii în faţa instanţei de judecată. Magistraţii vor decide dacă va fi cercetat sau nu în stare de libertate.

Ora 9.05: Toată noaptea poliţiştii au organizat filtre şi l-au căutat pe bărbat în mai multe rânduri atât acasă cât şi pe la rude. Luni după-amiază procurorii au trimis solicitarea pentru emiterea mandatului de arestare preventivă. „S-a formulat propunere de arestare în lipsă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat", a spus procuror Carmina Pascal, şefa Secţiei de Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal.

Citiţi şi:

Apropiat al Cordunenilor, ucis în Bucium. Soţie de interlop: „Nu ştiu cine ar vrea să-i facă rău" UPDATE, INTERCEPTĂRI

Ucigaşul fratelui vitreg al Cordunenilor, de negăsit

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie (IPJ) spun că în continuare se desfăşoară acţiuni pentru localizarea suspectului. „Se fac verificări pentru prinderea persoanei", a spus Alina Vezeteu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Gheorghe Stegaru este principalul suspect în cazul uciderii lui Răzvan Constantin Hotin, fratele vitreg al Cordunenilor. Incidentul în care a fost implicat acesta s-a petrecut duminică seara în jurul orei 20.00 în zona releului din Bucium. Hotin se dusese în zonă pentru a-şi vedea fata, iar acolo s-a întâlnit cu mai multe rude ale fostei sale concubine, cu care a intrat în conflict, acestea nedorind să îi dea fata. În urma altercaţiei, Hotin a fost înjunghiat în zona pieptului şi a decedat la scurt timp într-un taxi, când se întorcea spre Iaşi.

Citiţi şi: Apropiat al Cordunenilor, înjunghiat mortal

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite