Apropiat al Cordunenilor, înjunghiat mortal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Constantin Hotin (28 de ani), apropiat al clanului interlop Corduneanu, a decedat duminică după ce a fost înjunghiat de un cumnat.

Potrivit anchetatorilor, Hotin s-a dus în Bucium pentru a-şi lua fata de la părinţii concubinei sale, Oana Roibu. Aici, din cauza refuzului acestora de a-i încredinţa copilul, tânărul a intrat în conflict cu rudele concubinei sale.

„Victimei i s-a aplicat o singură lovitură în zona pieptului şi a decedat ulterior într-un taxi. Conflictul a fost generat de refuzul familiei concubinei victimei de a-i da acesteia în custodie copilul“, a spus Cornelia Prisăcariu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunal. După ce a fost înjunghiat, Hotin a reuşit să ajungă până la un taxi, iar pe drumul spre Iaşi i s-a făcut rău, taximetristul fiind cel care a sunat la Ambulanţă.

Conflictul dintre Hotin şi familia concubinei dura de aproximativ un an, de când instanţa a decis ca fetiţa în vârstă de patru ani să fie dată în grija bunicii din partea  mamei. Procurorii au mai precizat că tânărul a fost înjunghiat cu propriul său cuţit, Răzvan Hotin având arma la el în momentul în care s-a dus în zona releului Bucium. Aseară până la închiderea ediţiei principalul suspect, un cumnat al victimei, nu fusese încă prins. El a fost dat şi în consemn la frontieră.

Victima era frate vitreg al Cordunenilor, tatăl acestuia trăind de mai mulţi ani împreună cu mama fraţilor Corduneanu. „Era fratele nostru vitreg, dar noi nu avem nicio legătură cu acest caz. A fost o problemă între el şi familia respectivă. S-a dus acolo ca să îşi ia fata, s-au certat şi cumnatul l-a omorât“, a spus Costel Corduneanu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite