Ucigaşul fratelui vitreg al Cordunenilor, de negăsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel care l-a omorât pe fratele vitreg al Cordunenilor este căutat de poliţişti. Potrivit lui Costel Corduneanu, agresorul ar fi unul dintre cumnaţii victimei.

Anchetatorii spun că este posibil să ceară arestarea în lipsă a celui care l-a înjunghiat mortal pe Răzvan Constantin Hotin. „Se efectuează cercetări privind infracţiunea de omor calificat. Victimei i s-a aplicat o lovitură în zona pieptului şi a decedat ulterior într-un taxi. Conflictul a fost generat de refuzul familiei concubinei victimei de a-i da acesteia în custodie copilul", a spus Cornelia Prisăcariu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunal.

Acesta a mai precizat că principalul suspect a dispărut de la domiciliu şi este cătutat încă de aseară. „Se  fac verificări pentru prinderea acestuia. Există posibilitatea să solicităm emiterea unui mandat de arestare în lipsă", a mai precizat prim-procurorul Prisăcariu.

Citiţi şi: Apropiat al Cordunenilor, ucis în Bucium. Soţie de interlop: „Nu ştiu cine ar vrea să-i facă rău"

Potrivit lui Costel Corduneanu, prezent ieri la morgă, agresorul ar fi unul dintre cumnaţii victimei. „A fost un conflict în familie. Fraţii Corduneanu nu au nici o legătură cu acest caz. El era fratele nostru vitreg. S-a dus acolo ca să îşi ia fata, s-au certat şi cumnatul l-a înjunghiat", a spus Costel Corduneanu.

Chiar şi ieri a fost să-şi vadă fata. El era despărţit iar ei nu voiau să îi dea fata. El s-a dus să o ia şi avut loc o altercaţie", a spus Remus Hotin, fratele victimei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite