Apropiat al Cordunenilor, ucis în Bucium. Soţie de interlop: „Nu ştiu cine ar vrea să-i facă rău“ UPDATE, INTERCEPTĂRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul ar fi fost plecat în vizită la socrii săi care au o casă în cartierul ieşean. Acesta ar fi venit să-şi vadă copilul când s-a întâmplat incidentul.

Ora 13.23: Tânărul a fost ucis cu propriul său cuţit. Aceasta este prima concluzie a investigatorilor. Se pare că victima a venit înarmată cu cuţitul la un grătar al familiei concubinei sale, pe platoul de la Releu. Răzvan Hotin era în relaţii tensionate cu familia tinerei. Acesta dorea să obţină custodia fetiţei sale în vârstă de aproximativ trei ani.

Se pare că Hotin a fost ucis cu o singură lovitură de cuţit în zona pieptului.

Ucigaşul fratelui vitreg al Cordunenilor, de negăsit

Ora 12.15: Primele cercetări ale poliţiştilor arată că este vorba despre un conflict în familie. Victima, Răzvan Constantin Hotin, era frate vitreg cu Adrian Corduneanu, tatăl celui înjunghiat trăind de mai mulţi ani în concubinaj cu mama Cordunenilor.

Prezent la Institutul de Medicină Legală, unde se realiează autopsia victimei, Adrian Corduneanu a povestit cum s-a întâmplat incidentul. „A fost un conflict în familie. Răzvan a venit duminică să-şi vadă fata. La socrul lui erau mai mulţi bărbaţi în stare de ebrietate care l-au înjunghiat“, a explicat acesta. 

Ora 11.24: Soţia unui membru al clanului Corduneanu spune că nu ştie cine ar vrea să-i facă rău tânărului care a fost înjunghiat în acest final de săptămână. „Nu ştiu prea multe detalii despre ce s-a întâmplat. Nu ştiu cine ar vrea să-i facă rău“, spune Andreea Călin, soţia lui Vasile Călin.

EXCLUSIV Costel Corduneanu, de la medalii la cătuşe VIDEO

Ora 11.15: Marlena Huţanu este omul de afaceri ieşean care în anul 2007 a fost şantajat de membrii clanului Corduneanu împreună cu Răzvan Constantin Hotin.

Oamenii legii i-au urmărit mai bine de doi ani pe cei peste 100 de interpuşi ai clanului Corduneanu, dar mai ales pe şefii reţelei. Pentru a-i prinde pe şantajişti, procurorii au apelat la ajutorul victimelor acestora şi le-au ascultat telefoanele.

Convorbire între Marlena Huţanu, om de afaceri, şi Constantin Bogdan (fost Corduneanu) - 28 februarie 2007

Marlena Huţanu: Eu cu ce m-am băgat acum? Zi-mi şi mie.

Constantin Corduneanu: Nu fi tâmpită la cap, fratele meu spune ca mine, eu plec şi o să se întâmple o prostie, te paradeşte pe toată viaţa ta, nu fi tâmpită.

M.H.: Băi, Costel...

C.C.: Ascultă-mă ce spun.. Nu vreau să se întâmple mimic, laşi maşina la tine, o faci şi o dai mai departe, dai două rate şi mia de euro şi-ai scăpat de el...

Convorbire telefonică între Marlena Huţanu şi Bogdan Tofan (fost Corduneanu)

M.H.: Da, Bogdane. Am avut telefonul în maşină. Zi-i.

Bogdan Tofan: Ce faci? Mai durează?

M.H.: N-am reuşit să dau maşina.

B.T.: Băi, da' tu ai garantat faţă de noi. Tu te joci cu.... Chiar faci numai cum vrei tu, băi, Marlena, băi?

M.H.: Şi de unde să iau Bogdănel bani? Că nu eşti singurul care vine şi ţipă la mine.

B.T.: Băi îţi zic eu că nu eşti sănătoasă. Băi, da' tu ai garantat în faţa lui Costel, a mea, a lui Adrian.

Discuţie telefonică între Constantin Bogdan (fost Cordunanu) şi Marlena Huţanu, din 24.02.2007

M.H.: Da, Costel, spune.

C.C.: Ascultă ce-ţi spun eu. Noi am zis o vorbă. Încearcă să faci tot posibilul să dai banii, că nu vreau să am probleme cu tine. Înţelege omeneşte. Am pretenţii la tine, că nu eşti chiar o din aia. O ruşinoaică să nu înţelegi şmecheria asta. Tu m-auzi ce-ţi spun?

M.H.: Da, eu, Costel, te aud perfect ce-mi spui. Da' de unde să mă duc ....?

C.C.: Dacă eu am făcut în aşa fel să rămână 1,6, păi rămâne 1,6 şi ia şi dă banii şi nu mai ai treabă tu cu ei.

M.H.: Costele, ascultă-mă un pic. Dacă aveam banii ieri sau alaltăieri şi dădeam maşina,vi-i dădeam banii să scap

C.C.: Auzi, eu îţi spun ţie: dacă tu în săptămâna asta.... Ascultă ce îţi spun eu, ca să nu spui că eu nu sunt un om bun. Dacă tu în câteva zile nu rezolvi problema, o să se înmulţească....

M.H.: Costel, mă asculţi oleacă...să se ducă Bogdănel să vadă că maşina este în faţa blocului la mine, e spălată, e curată.

Ora 11.02: Victima a intrat în atenţia poliţiştilor în 2007, atunci când a fost arestată împreună cu Bogdan Tofan, fost Corduneanu, pentru şantaj asupra unei femei de afaceri din Iaşi. El era în libertate în momentul producerii crimei.

Ora 10.55: Răzvan Constantin Hotin (28 de ani) este un apropiat al membrilor clanului interlop Corduneanu. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a vedea care sunt împrejurările în care s-a produs incidentul.

Vom reveni cu amănunte.

Citeşte mai multe despre clanurile interlope din Iaşi:

Prinţul ţiganilor adună interlopii din toată ţara la nuntă la Iaşi. Naş va fi Adrian Copilu Minune GALERIE FOTO

VIDEO Cordunenii, la cafea cu interlopii din Galaţi

Interlopul Gheorghiţă Mararu, împuşcat la Neamţ, a fost implicat în mai multe scandaluri alături de naşul său, Vasile Rodideal (Interceptări)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite