Sora celui care l-a înjunghiat pe fratele Cordunenilor povesteşte cum s-a întâmplat crima: „Era normal să mă apere!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Floarea Stegaru, sora lui Gheorghe Stegaru, cel care duminica aceasta l-a înjunghiat pe Răzvan Hotin, fratele vitreg al celor din clanul Corduneanu, a povestit cum s-a întâmplat incidentul.

Aceasta susţine că ea şi familia sa erau ameninţaţi constant de tânărul ucis. Când acesta a venit în Bucium, la locul unde cei din familia Stegaru şi prietenii lor erau la grătar, femeia spune că a arătat semne de violenţă imediat. „Eu stăteam pe jos, lângă un copac. El a venit spre mine, avea o geantă pe umăr, a început să dea drumul la geantă, din care a scos un spray. L-a luat şi după vreo cinci minute a scos şi cuţitul", povesteşte Floarea Stegaru.

Femeia spune că a fugit când a văzut cuţitul şi le-a spus celor din jur să dea telefon la Poliţie.  „El a început să alerge după mine. Au intervenit nepoţii, a intervenit fratele, Gheorghe Stegaru. Şi el (Răzvan Hotin - n.red.) a spus «Vrei să vă mierlesc?» Era normal să mă apere, că era fratele meu!", explică femeia.

Aceasta susţine că fratele ei s-a predat „pentru că aşa trebuia" şi că până a mers la Poliţie a stat acasă.

Citiţi mai multe despre crima de la Releu, din Bucium accesând linkurile de mai jos:

Apropiat al Cordunenilor, ucis în Bucium. Soţie de interlop: „Nu ştiu cine ar vrea să-i facă rău" UPDATE, INTERCEPTĂRI

Ucigaşul fratelui vitreg al Cordunenilor, de negăsit

UPDATE Ieşeanul care l-a înjunghiat mortal pe fratele vitreg al Cordunenilor a fost arestat pentru 30 de zile GALERIE FOTO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite