Moldovenii au talent! Vezi aici cum se pregăteşte fiecare concurent pentru premiul de 120.000 de euro (FOTO, VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi botoşăneni, un băcăuan, un focşănean, o gălăţeancă şi 11 karatişti din Tecuci fac ultimele pregătiri pentru finala emisiunii-concurs de la Pro TV, care va avea loc a doua zi de Paşte. De altfel, jumătate dintre finalişti sunt din nord-estul ţării. Câştigătorul va pleca acasă cu 120.000 de euro.  

Ştefan Florescu, Cosmin Agachi, Narcis Ianău, Adrian Ţuţu, Mădălina Felea şi trupa Akikai din Tecuci promit un show de zile mare.

Fiecare are câte o poveste emoţionantă şi încearcă să cucerească publicul cu talentul său.

Finala de la „Românii au talent" va fi transmisă în direct pe 25 aprilie, începând cu ora 20.30. Câştigător va fi desemnat concurentul care adună cele mai multe voturi de la public. Românii pot trimite SMS cu numele favoritului la 1276.

Vezi şi:

Băcăuanul Narcis Ianău, la prima oră de canto după ce a devenit vedetă națională. Întâlnirea cu profesorii și colegii. Ajuns la școală, prima dată a udat florile

Braşovul susţine patru finalişti la „Românii au talent“. Citeşte aici poveştile lor!

Contratenorul băcăuan Narcis Iustin Ianău, unul dintre cei şase moldoveni calificaţi în finala de la „Românii au talent", se pregăteşte în fiecare zi timp de patru ore pentru ultimul act al showului.

A plecat la Bucureşti la începutul acestei săptămâni, iar sâmbătă familia se va duce să-l susţină.

image

Nu are emoţii pentru marea finală, însă spune că este foarte obosit. „Este foarte greu. Mă pregătesc intens pentru concurs", a spus Narcis. Cum este Săptămâna Mare, tânărul a recunoscut că, începând de astăzi, va merge la biserică în fiecare zi.

Vedetă peste noapte

„În noaptea de Înviere voi merge cu familia la o biserică din Bucureşti. Părinţii vor ajunge în Capitală sâmbătă pentru a fi alături de mine la concurs", a mai spus Iustin.

Îi consideră pe ceilalţi concurenţi prietenii lui. „Este o atmosferă foarte frumoasă. Toţi suntem prieteni. Cel mai bine mă înţeleg însă cu Adrian Ţuţu. Am legat o prietenie cu el care probabil va dura toată viaţa", ne-a spus tânărul. El recunoaşte că, după prima sa apariţie televizată, a ajuns o mică vedetă.

Oamenii întorc capul după el pe stradă şi dă autografe oriunde se duce. Nici look-ul său nu mai este cel de altădată.

CLICK PE FOTOGRAFIE PENTRU A VEDEA UN INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE CU DIRIGINTA LUI NARCIS

image

Narcis nu mai iese în oraş fără gel în păr, fond de ten discret, o eşarfă în jurul gâtului şi gulerul ridicat.

„De când am apărut la televizor m-am schimbat. Am simţit nevoia să-mi îmbunătăţesc înfăţişarea. Sunt atent la detalii", a mai recunoscut adolescentul.

Ronaldinho de Botoşani

În urmă cu câteva luni, Ştefan Florescu şi Cosmin Agache, cei doi finalişti din Botoşani, nici nu realizau că vor fi opriţi pe stradă pentru autografe sau că vor primi oferte să dea spectacole alături de mari artişti. Viaţa lor s-a schimbat de când au ajuns la preselecţia de la „Românii au talent". 

Citeşte şi:

Botoşani: Fascinanta poveste a lui Ronaldinho de la “Românii au talent”

De o săptămână, finaliştii se pregătesc intens la Bucureşti, câte 15 ore pe zi pentru show-ul final. „Nu pot să spun ce surpriză am pentru finală, dar sper să surprind plăcut publicul şi mai ales iubitorii de fotbal din toată ţara. Mă bazez pe public, care va trebui să decidă cine este învingătorul concursului", a spus Ştefan Florescu (19 ani). 

image

El şi-a vândut bicicleta şi a împrumutat o minge pentru a cuceri publicul cu jongleriile sale. Tânărul face freestyle football şi este campion naţional la acest sport. Şi Cosmin Agache, puştiul de 14 ani care face beatbox, se pregăteşte intens.

DAŢI CLICK PE FOTOGRAFIE PENTRU A VEDEA IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE CU ŞEFAN FLORESCU

image

Face gimnastică la bară

„Am emoţii foarte mari. Dar sunt bine pregătit şi sper să câştig. Am o mare surpriză pentru finală", explică băiatul care a învăţat să imită sunete de percuţie urmărind clipuri video pe You Tube. Mădălina Felea, gălăţeanca ajunsă în finala concursului, a început să facă gimnastică artistică la 6 ani, însă la 12 ani a suferit un grav accident.

DAŢI CLICK PE FOTOGRAFIE PENTRU A VEDEA EVOLUŢIILE MĂDĂLINEI LA BARĂ

image

A căzut de la o înălţime de trei metri în beci, peste un borcan de murături, care s-a spart. A avut nevoie de 22 de cusături la spate şi 7 la cap şi a trebuit să stea internată mai multe săptămâni. „În acel moment, medicul i-a spus mamei că sportul pe care îl practic poate fi periculos pentru sănătatea mea", spune Mădălina.

CLICK PE FOTOGRAFIE PENTRU A CITI POVESTEA  MĂDĂLINEI , FATA CARE A CHEMAT ARTA LA BARĂ

image

Eminem de România

Acum, sportiva de 28 de ani are curajul să fie optimistă. „Cred în ceea ce fac. Cred că o să câştig", ne-a mărturisit Mădălina. Focşăneanul Adrian Cristian Ţuţu (19 ani) a făcut senzaţie cu muzica hip-hop.

S-a născut în Bucureşti, mai are o soră şi un frate, iar de la vârsta de 4 ani s-a mutat cu familia la Focşani.

Vezi şi:

Adrian Ţuţu, tânărul care a impresionat publicul la concursul “Românii au talent”, este orfan de la 9 ani

Părinţii i-au murit când avea cinci, respectiv nouă ani. La vârsta de 14 ani şi-a găsit refugiul în muzică şi breakdance şi a compus prima melodie, „Poveste", în memoria mamei.

image

„Muzica era singurul lucru în care mă regăseam, unde mă descărcam şi unde puneam mult suflet", spune tânărul, care la vârsta de 15 ani a hotărât să-şi ia destinul în mâini şi să se mute singur în apartamentul rămas de la părinţi. Ca să aibă ce pune pe masă a muncit pe şantier.

De la finala concursului are aşteptări mari. „Am mari emoţii, dar vreau să câştig! Dar dacă nu va fi aşa, mă voi mulţumi cu faptul că am ajuns până aici şi că oamenii au aflat de muzica mea", spune Adrian.

DAŢI CLICK PE FOTOGRAFIE PENTRU A VEDEA POVESTEA EMOŢIONANTĂ A LUI EMINENEM DE ROMÂNIA

image

Cosmin Agache, 14 ani: Am emoţii foarte mari. Dar sunt bine pregătit şi sper să câştig finala concursului.

Ştefan Florescu, 19 ani: Sper să surprind plăcut publicul şi mai ales iubitorii de fotbal din toată ţara.

Mădălina Felea, 28 de ani: Cred că o să câştig şi că sportul pe care-l practic va ajunge disciplină olimpică.

Adrian Ţuţu, 19 ani: Dacă nu voi câştiga, mă voi mulţumi cu faptul că oamenii au aflat de muzica mea.

Narcis Ianău, 16 ani: Nu am emoţii. Nu ştiu ordinea de intrare în finala concursului, dar nu am preferinţe.

Vin să facă spectacol cu arte marţiale

Printre moldovenii calificaţi în finala de la „Românii au talent" sunt şi cei 11 membri ai trupei Akikai din Tecuci, care au pregătit un moment special. „Vom face şi noi spectacol pentru că ne pricepem şi la asta. În faza semifinalelor, am încercat să prezentăm artele marţiale la un nivel extrem de ridicat, un număr care nu are numai forţă, ci prezintă şi riscuri mari. Pentru că au fost voci care ne-au blamat, ne-am gândit să facem doar spectacol, în speranţa că astfel vom fi şi mai apreciaţi", spune Vasile Volanschi, antrenorul şi mentorul trupei Akikai.

Citeşte şi:

VIDEO/Vezi aici povestea trupei Akikai din Tecuci, karatiştii din finala "Românii au talent"

image

Chiar şi aşa, mesajul tecucenilor care vor evolua printre cei 12 finalişti rămâne acelaşi: oamenii trebuie să facă arte marţiale. „Noi suntem practic mesagerii artelor marţiale", spune şi Ciprian Gheorghiu, unul dintre cei 11 membri ai trupei. Liderul Akikai ne-a mai mărturisit că nu există prea multe emoţii la mijloc. „Autocontrolul este principalul nostru atu!".

CLICK PE FOTOGRAFIE PENTRU A VEDEA POVESTEA SENZAŢIONALĂ A KARATIŞTILOR DIN TECUCI


image

Cotaţi cu şanse de câştig  la casele de pariuri

Ştefan Florescu şi Cosmin Agache, cei doi finalişti din Botoşani, sunt cotaţi de o casă de pariuri cu şanse mari să câştige premiul de 120.000 de euro. Bet Cafe Arena a deschis după semifinalele concursului o rubrică separată pentru cei care doresc să parieze pe finaliştii de la emisiunea „Românii au talent". 

image


Cei mai bine clasaţi sunt Adrian Ţuţu cu o cotă de 2, Narcis Iustin Ianău, cu 2,5, Valentin Dinu, cu 3. Ştefan Florescu are cotă 6, Cosmin Agahe, 7,5, iar grupul Akikai 34. Mii de oameni din toată ţara au pariat pe şansele concurenţilor preferaţi. Majoritatea botoşănenilor au pariat pe Ştefan sau Cosmin.

Curtaţi de impresari

Chiar şi Florescu a pariat pe el. „Am pariat pe mine 10 lei, dar, dacă voi câştiga, nu o să mai am nevoie de banii de la casa de pariuri", a spus adolescentul.  Indiferent de ce se va întâmpla în finală, ambii concurenţi au primit oferte de colaborare din partea unor impresari.

image


„M-a căutat maseurul de la echipa naţională de fotbal pentru a mă întreba dacă nu sunt interesat să dau o probă pentru lot. Nu cred că mă voi duce", a precizat Ştefan Florescu. Cosmin Agache a primit ofertă sâ cânte alături de Paula Seling. „Deocamdată, nu am putut da niciun răspuns întrucât până la finală Cosmin nu are voie să susţină concerte în public pentru a nu fi descalificat. După finală vom fi onoraţi de o astfel de colaborare", a spus Doina Agache, mama puştiului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite