VIDEO/Povestea Mădălinei Felea, fata care a dansat la bară la "Românii au talent". Tatăl Mădălinei: „Măi tăticule, altă meserie n-ai găsit şi tu, măi?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Felea îi duce dorul fetiţei lui, pe care o vede foarte rar, dar în care îşi pune toată speranţa că va câştiga la „Românii au talent". La unul dintre blocurile de la ieşirea din oraş, într-un apartament modest cu două camere din Micro 18, locuieşte tatăl Mădălinei Felea, una dintre concurentele care au uimit publicul la „Românii au talent".

Mădălina este tânăra de 28 de ani care le-a luat „maul" celor trei membri ai juriului după ce s-a răsucit artistic, preţ de câteva minute, pe o bară pe care cei mai mulţi o asimilează cu elementul principal al unui club de striptease.

CITESTE SI:

VIDEO Povestea braşoveanului care a impresionat juriul de la „Românii au talent" cu un spectaculos show de flair

image

Vremurile în care toată familia gălăţencei era reunită au apus demult. Ion Felea stă singur de mai bine de trei ani, pentru că atât Mădălina, cât şi mama ei au plecat în Sicilia pentru a câştiga mai mulţi bani.

image

De aproape 10 ani îi duce dorul singurei lui fete, chiar dacă vorbeşte destul de des la telefon cu ea.

„Nu pot să nu-mi amintesc de momentele copilăriei ei, când mergeam împreună la pescuit... Într-o zi chiar am pierdut-o! Am găsit-o repede, într-o vie, mânca struguri", spune omul încercând să ascundă o lacrimă în colţul unui ochi.

image

Îşi mai aminteşte şi de momentul în care Mădălina, rămasă fără viitor sportiv din cauza unui accident, s-a decis să-şi deschidă o sală în care oamenii să se antreneze pentru gimnastică la bară. Evident, în Italia, pentru că în România n-ar fi făcut bani din această afacere.

„I-am spus: Măi tăticule, n-ai găsit şi tu altă meserie, toată lumea asociază bara cu dezbrăcatul pe bani, cu sexul. I-a luat ceva timp până să mă convingă că ceea ce vrea ea să facă este cu totul altceva", mai spune Ion Felea.

image

Atât de convins a fost de probitatea morală a business-ului fiicei sale încât s-a dus chiar el şi i-a amenajat spaţiul din Catania.


Acum, omul nu a rămas decât cu mândria că fiica lui a rupt gura târgului la concursul televizat de pe PRO TV şi speră din tot sufletul ca Mădălina să câştige marele premiu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite