Braşoveanul Valentin Luca a impresionat juriul de la „Românii au talent" cu un spectaculos show de flair VEZI VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barmanul braşovean, Valentin Luca, i-a impresionat pe Andy, Andra şi pe Mihai Petre cu un spectaculos show de flair. Tânărul de numai 25 de ani face jonglerii cu sticle de trei ani, iar până acum a participat la peste 60 de competiţii naţionale şi internaţionale de flair.

Vali lucrează de cinci ani în domeniu, iar de trei ani face bartending de performanţă. „De trei ani nu mai lucrez în spatele barului, pentru că nu mai am timp să lucrez aşa. De atunci m-am axat mai mult pe competiţii de bar şi pe şcoala de barmani în care activez la Braşov. Pasiunea mea pentru bartending nu are limite", a mărturisit Vali într-un interviu acordat pentru „Adevărul de Seară" Braşov, la începutul lunii februarie 2011.

CITEŞTE ŞI: 

Doi acrobaţi braşoveni au impresionat juriul emisiunii „Românii au talent"

Adevărul de Seară Bacău i-a organizat lui Narcis Iustin Ianău o petrecere surpriză de ziua lui (VIDEO şi GALERIE FOTO)

După ce a investit răbdare şi bani în cursuri, Vali a câştigat de patru ori titlul de „Best Romanian Act" şi este triplu campion naţional „Bar Master Comeptition". Pe lângă aceste titluri şi premii câştigate în ţară, peste hotare, tânărul „a aruncat cu sticle în aer" în Sofia, Budapesta, Milano, Paris şi Monaco. De asemenea, în 2010, la competiţia din Lubliana Vali, s-a clasat pe primul loc, performanţă atinsă şi în Belgrad, iar în Roma, Londra, Zurich, Amsterdam, Bratislava şi Praga s-a clasat pe locul 2.

Vezi mai jos un filmuleţ cu pregătirile lui Valentin Luca pentru show-ul „Românii au talent“:

Pentru că este clar că are talent, braşoveanul şi-a luat inima în dinţi şi s-a înscris la emisiunea „Românii au talent", difuzată de Pro TV. În urma show-ul impresionant, barmanului a primit trei de „Da" hotărâţi, având şansa să-şi dovedească măiestria şi în etapa următoare a concursului. „Ai reuşit să ne faci să ne simţim bine. Ai avut atitudine, iar cocktail-ul pe care ni l-ai făcut este delicios", a declarat Andra, plăcut impresionată de braşoveanul Vali Luca.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE BARMANUL CARE A IMPRESIONAT TOATĂ ROMÂNIA

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite