Băcăuanul Narcis Ianău, la prima oră de canto după ce a devenit vedetă națională. Întâlnirea cu profesorii și colegii. Ajuns la școală, prima dată a udat florile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 16 ani care impresionat o țară întreagă cu vocea sa de contratenor și este elev al clasei a IX-a A de la Liceului de Artă „George Apostu" din Bacău a avut azi prima lecție de canto după ce a apărut la emisiunea „Românii au talent".

MAI CITIȚI:

Băcăuanul care a cucerit publicul la "Românii au talent", un copil fără prieteni care plângea aproape în fiecare zi

Bacău: Fotografii în exclusivitate cu Iustin Ianău când era mic dar și adolescent alături de rude

Întâlnirea cu profesorii și colegii de clasă a fost o adevărată sărbătoare în care nu au lipsit îmbrățișările și felicitările. „Știam că Narcis a participat la o emisiune, însă nu ne-a dezvăluit niciodată la care. Când l-am văzut la televizor am rămas șocat", a spus Radu Crăciun, coleg de clasă.

image

Alții, care au „ratat“ emisiunea s-au înghesuit rapid în fața calculatoarelor, pentru a vedea înregistrările postate pe Internet. „Eu vineri seara eram la Iași la un concert. Când am aflat de la părinți că Narcis a avut un mare succes la emisiune am dechis repede calculatorul. Mi-a plăcut foarte mult cum a cântat", a mărturisit Alexandra Cojoc, o altă colegă.

image

MAI CITIȚI:

INTERVIU VIDEO Iustin Ianău, băiatul care a uimit România cu vocea sa, povesteşte cum îl ameninţau colegii cu bătaia

VIDEO Gemenii de la „Românii au talent“, colegi de scenă cu Stela şi Arşinel. Vezi ce spun marii actori despre ei!

De la îmbrățișări, direct la vocalize

Claudia Vasilache, profesoara de canto a lui Narcis, nu l-a „scutit" însă de ora de vocalize. După îmbrățișări și zâmbete a urmat o oră serioasă de muzică. Acompaniat la pian de profesoară, Narcis a cântat mai bine ca oricând.

image

Narcis a cântat cu toate capacitățile sale vocale. Are o mai mare încredere în forțele lui", a mărturisit profesoara.

image

Diriginta sa, Iuliana Iordăchiță, profesoară de teorie muzicală are la rândul ei numai cuvinte de laudă pentru Narcis Ianău.

image

A venit în acest colectiv târziu, abia în clasa a IX-a. Am constatat că este un elev foarte serios și motivat. În toamnă, când l-am auzit prima dată cântând, i-am spus că va avea mari perspective", a spus diriginta sa.

image

După oră, la udatul florilor

Narcis este un iubitor al florilor. Chiar dacă tânărul a devenit brusc vedetă națională, el nu și-a uitat îndeletnicirile curente.

image

Principala sa grijă după oră a fost să ude florile din sala de curs. Nu a „ratat" niciun ghiveci, de la crini imperiali și până la petunii.

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite