Taximetrist din Iaşi înjunghiat de o clientă şi lăsat fără maşină UPDATE FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii fac cercetări Foto: Arhivă
Oamenii legii fac cercetări Foto: Arhivă

Un ieşean de 53 de ani, şofer de taxi, a ajuns astăzi dimineaţă, în jurul orei 5.10, la Spitalul de Urgenţe Iaşi după ce a fost înjunghiat de către o clientă.

Ora 17.00: Medicii l-au operat pe Ion Ţugui, care nu a putut vorbi până acum cu poliţiştii pentru a le povesti ce s-a întâmplat în această dimineaţă. Vezi cât a durat operaţia AICI.

Ora 13.20: Anchetatorii au întocmit deja dosar penal pentru tentativă de omor calificat, iar ancheta în cazul taximetristului înjunghiat a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Ora 11.38 Taximetristul înjunghiat, Ion Ţugui, a luat ultima comandă prin staţie, joi dimineaţă, în jurul orei 4.00. Potrivit ultimelor informaţii, taximetristul a onorat comanda, după care s-a oprit în staţia de taximetre din zona Cub, în centrul Iaşiului, pe bulevardul Ştefan cel Mare. Nu se ştie precis, deocamdată, în ce condiţii a ajuns tânăra basarabeancă în taxi. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, nu s-au găsit urme de sânge în taxiul abandonat.

Taximetriştii din Iaşi sechestraţi sau înjunghiaţi în ultimii ani

UPDATE Ora 10.55 Medicii spun că rana provocată de agresoare este destul de gravă şi că taximetristul va rămâne cu sechele după operaţie.

„Pacientul prezintă o plagă tăiată cervicală cu secţionarea muşchilor gâtului. Este în sala de operaţii. Rana îi va crea probabil nişte probleme respiratorii. După ce va ieşi din operaţie va fi trimis la Terapie Intensivă“, spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi.

Criminaliştii iau probe de pe taxiul furat

UPDATE Ora 10.20 Din primele cercetări, poliţiştii bănuiesc că din autoturism s-au furat casetofonul, staţia de emisie-recepţie şi banii din încasări.

Se pare că taximetristul a fost înjunghiat în Piaţa 1 Mai din Păcurari, iar agresoarea s-a întors cu maşina furată în preajma locului de unde a fost luată iniţial de taximetrist.

UPDATE Ora 9.55 Taximetristul a fost deja operat la Clinica ORL a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi.

„A intrat în sala de operaţii de dimineaţă. Din câte ştiu rănile nu erau foarte grave“, spune profesorul Vasile Costinescu, medic la Clinica ORL a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi.

UPDATE Ora 9.40 Maşina de taxi, aparţinând firmei RVR, a fost găsită în centrul Iaşiului, pe Bulevardul Ştefan cel Mare, în spatele clădirii Casa Modei. Poliţiştii iau amprente şi îi aşteaptă pe reprezentanţii firmei de taximetrie pentru a deschide maşina. "Se efectuează cercetări pentru clarificarea situaţiei şi identificarea făptuitorului", a spus Mihaela Abaza, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Palestinienii care au sechestrat un taximetrist din nou în faţa judecătorilor

Doi palestinieni reţinuţi după ce au sechestrat un taximetrist şi l-au băgat în portbagaj

Taximetristul le-a spus medicilor că femeia avea accent basarabean şi că i-a pus cuţitul la gât. Speriat, şoferul a frânat brusc, a ieşit din maşină şi a fugit. Ulterior, agresoarea s-ar fi urcat în maşină şi a demarat în trombă.

Taximetristul a ajuns la spital pe propriile picioare şi i s-au acordat îngrijiri de urgenţă. "Are o plagă înjunghiată latero-cervicală dreapta (n.r. - în partea dreaptă a gâtului)", a declarat Tudor Ciuhodaru. 

Taximetristul violator acuzat că snopit în bătaie un coleg

Incidentul a avut loc în zona centrală a Iaşiului, pe traseul dintre Cub, pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Piaţa 1 Mai, din cartierul Păcurari, acolo unde a cerut să fie dusă femeia.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite