Taximetriştii sechestraţi sau înjunghiaţi în ultimii ani la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii fac cercetări Foto: Arhivă
Oamenii legii fac cercetări Foto: Arhivă

Şoferii de pe maşinile galbene au avut parte de peripeţii de-a lungul timpului: au fost sechestraţi sau înjunghiaţi. Cel mai şocant caz este al unui taximetrist care a fost răpit, ucis şi îngropat în pădure.

Cel mai recent caz este al unui taximetrist care a fost înjunghiat de o clientă joi dimineaţă în Iaşi. Află AICI totul despre incidentul de joi de la Iaşi.

Un caz similar este cel al unui taximetrist care la sfârşitul lui 2010 a fost sechestrat de doi palestinieni care intenţionau să jefuiască o casă de schimb valutar. Potrivit oamenilor legii, „două persoane care purtau mănuşi chirurgicale, au fost prinse în flagrant de poliţiştii din Iaşi în momentul în care încercau să comită o tâlhărie la o casă de schimb valutar. Acestea sunt suspectate că pentru a se deplasa la locul faptei au folosit un taximetru pe care l-au obţinut prin imobilizarea şoferului şi introducerea acestuia în portbagajul maşinii“. Citeşte mai multe despre incident AICI.

Taximetristul violator acuzat că snopit în bătaie un coleg

Cel mai şocant caz a avut loc în urmă cu 12 ani. În mai 2000, taximetristul Bogdan Aştefanei a dispărut de acasă. Acesta a spus apropiaţilor că pleacă să ducă trei tineri la Oradea. Trupul său a fost descoperit la sfârşitul lui 2000 într-o pădure de lângă barajul de la Bicaz, după ce asasinii săi au fost prinşi în urma unui jaf şi au povestit despre crimă.

Taximetristul violator acuzat că snopit în bătaie un coleg

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite