Taximetristul violator acuzat că snopit în bătaie un coleg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taximetristul Antonio Huştea (38 de ani), condamnat la 5 ani de închisoare pentru că a violat o studentă, a fost acuzat că i-a rupt piciorului unui coleg. Primul termen al procesului va fi pe 31 ianuarie.

Antonio Gabriel Huştea a fost trimis în judecată pentru vătămare corporală gravă. Procurorii l-au auzat  taximetrist că pe 4 decembrie 2010 a atacta un coleg. Potrivit rechizitoriului, Huştea şi Petru Popa aşteptau în apropierea Gării să sosească un autocar. Popa a reuşit să găsească un client, dar celălalt taximetrist a încercat să îl convingă pe om să urce în maşina lui. Cei doi au început să se certe, iar după ce Huştea a fost împins de colegul lui, l-a lovit. Procurorii susţin că Popa a căzut, iar Antonio Huşte a continuat să-l lovească.

Petru Popa s-a ales cu o fractură la glezna dreaptă şi a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale. În faţa anchetatorilor Huştea a susţinut că el doar s-a apărat, iar colegul lui a căzut pe gheaţă şi şi-a rupt piciorul.

Antonio Huştea execută o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru viol. Pe 14 iunie 2007 Andreea (23 de ani) a mers la banchetul de sfârşit de an al unor foşti colegi, apoi s-a dus cu nişte prieteni la un club de lângă Palatul Culturii. În jurul orei 1.30 tânăra a vrut să plece acasă şi a fost condusă de amicii ei la un taxi.

Taximetristul  a dus-o în pădure la Mogoşeşti şi a abuzat-o sexual. Bărbatul ar fi folosit un prezervativ. Tânăra a făcut o plângere la Poliţie, însă oamenii legii nu au dat de urma agresorului. De abia în luna septembrie 2007, Andreea şi amicii ei l-au găsit pe Antonio Ovidiu Huştea, după ce l-au căutat prin staţiile de taxi din oraş.Huştea a fost condamnat la 5 ani de închisoare şia  fost obligat să-i dea victimei sale 25.000 de lei daune.

Citiţi şi:

Iaşi: Violatorul cu prezervativ a fost condamnat

Huştea nu este la prima faptă de acest gen. În 2004 a fost trimis în judecată pentru că a violat într-un taxi o studentă în anul IV la Medicină. Tânăra a reuşit să o apeleze o colegă, iar aceasta auzit ce s-a întâmplat. Un an mai târziu Huştea a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei la 9 ani de închisoare, iar  judecătorii de la Tribunal i-au redus pedeapsa la 5 ani. Când dosarul a ajuns la Curtea de Apel studenta şi-a retras plângerea

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite