Gheorghe Stegaru, criminalul fratelui vitreg al Cordunenilor: „N-am vrut să îl omor, ci doar să îl sperii“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agresorul, căutat de poliţişti, a venit ieri singur la instanţă. Magistraţii Tribunalului Iaşi l-au arestat pentru 30 de zile.

Gheorghe Stegaru (36 de ani) a susţinut în faţa judecătorilor Tribunalului Iaşi că l-a înjunghiat duminică seară pe Răzvan Hotin (28 de ani), fratele vitreg al Cordunenilor, după ce acesta a atacat-o pe sora lui. Potrivit declaraţiei date de Stegaru în instanţă, victima ar fi venit în zona Releu, unde Elena Stegaru, soacra lui Hotin şi sora agresorului, şi fiica sa erau la grătar împreună cu mai multe rude. Răzvan Hotin ar fi vrut să-şi ia copilul, dar bunica nu a fost de acord. Atunci, victima ar fi scos un cuţit şi i l-a arătat Elenei Stegaru.

„Eu m-am dus în spatele lui. L-am tras un pic de umeri, i-am răsucit mâna şi i-am luat cuţitul. I-am aplicat o lovitură în zona pieptului şi am scos cuţitul. El mi-a spus: «Ce-ai făcut, Gheorghe?». N-am vrut să-l omor, ci doar să-l sperii“, a spus Stegaru în faţa judecătorilor. La întreaga scenă a fost martoră şi Alesia, fiica de patru ani a lui Hotin. Stegaru le-a spus magistraţilor că după ce l-a lovit pe fratele Cordunenilor a fugit în pădure. A ajuns apoi lângă un canton, unde a lăsat şi cuţitul. În faţa instanţei a susţinut că nu a vrut să ascundă arma, ci a pus-o într-un loc unde să o găsească poliţia pentru a vedea cu ce cuţit a venit victima.

Sora celui care l-a înjunghiat pe fratele vitreg al Cordunenilor povesteşte cum s-a întâmplat crima: „Era normal să mă apere!“ VIDEO

Arestat 30 de zile

De asemenea, Stegaru a precizat că ar fi băut vreo patru pahare de bere şi crede că Hotin consumase băuturi alcoolice şi era şi drogat pentru că era extrem de agitat. Victima s-a urcat, după ce a fost lovită, într-un taxi şi a murit la scurt timp. Agresorul era căutat de poliţişti de duminică. Procurorii au propus în lipsă arestarea preventivă a lui Stegaru pentru omor calificat, dar acesta a venit singur ieri la instanţă. După ce a fost audiat, judecătorii au hotărât să-l aresteze pentru 30 de zile. La auzul deciziei, Stegaru a spus „Mulţumesc“.

„El (n.r. - Răzvan Hotin) a venit spre mine, avea o geantă pe umăr, a început să dea drumul la geantă, din care a scos un spray. L-a luat şi după vreo cinci minute a scos şi cuţitul. El a început să alerge după mine. Au intervenit nepoţii, a intervenit fratele, Gheorghe Stegaru. Şi el (Răzvan Hotin) a spus «Vrei să vă mierlesc?» Era normal să mă apere, că era fratele meu!“, explică Floarea Stegaru, sora lui Gheorghe. Agresorul a făcut recurs.

Citiţi mai multe despre crima de la Releu, din Bucium accesând linkurile de mai jos:

Apropiat al Cordunenilor, ucis în Bucium. Soţie de interlop: „Nu ştiu cine ar vrea să-i facă rău" UPDATE, INTERCEPTĂRI

Ucigaşul fratelui vitreg al Cordunenilor, de negăsit

UPDATE Ieşeanul care l-a înjunghiat mortal pe fratele vitreg al Cordunenilor a fost arestat pentru 30 de zile GALERIE FOTO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite