Iaşiul are încă cinci voci de aur. Vezi despre cine este vorba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Waszkiewicz-Filioreanu, Oana Răduc, Otilia Bişog, Andreea Leparda şi Ecaterina Petrucă, membre ale cercului de muzică uşoară „Melos" de la Palatul Copiilor coordonat de profesorul Gabriela Nechita, vor urca pe scenă la Festivalul Naţional „Mamaia Copiilor" la secţiunile „creaţie" şi „interpretare".

Noi reuşite pentru tinerele care fac parte din cercul de muzică uşoară „Melos".

Cinci membri vor urca pe scenă la Festivalul Naţional „Mamaia Copiilor". Patru copii au reuşit să convingă cu talentul lor nume consecrate din muzica românească să le devină parteneri în competiţia pentru a ajunge pe scena Festivalului Naţional „Mamaia Copiilor".

Astfel, la categoria „Creaţie-copii mici", Diana Waszkiewicz-Filior va participa cu melodia lui Marcel Iorga intitulată „Cenuşăreasa", iar Oana Răduc va pune în scenă piesa„Un stilou", care îi aparţine binecunoscutei Corina Chiriac.

Copila cu voce de aur din Iaşi a uimit juriul din Malta

Vocea de aur a unei copile din Iaşi a impresionat America VIDEO

La categoria „Creaţie-adolescenţi", Otilia Bişog va interpreta „Nu pot uita" a lui Adrian Ordean, iar Andreea Leparda va cânta „Vei fi lângă mine" a lui Ionel Tudor.

La secţiunea „interpretare",„Cercul Melos" va fi reprezentat de una dintre elevele cele mai reprezentative, Ecaterina Petruca de 15 ani, proaspăta câştigătoare a Trofeului Festivalului Naţional „Lucky Kids" desfăşurat în luna aprilie la Roman.

Trei copii ieşeni au venit cu premii de la Sanremo Junior. Ascultă melodiile care au impresionat juriul (VIDEO)

Vocile de aur ale ieşenilor care au impresionat Italia VIDEO

VIDEO Un puşti din Iaşi face senzaţie la un concurs muzical din Italia

Toate tinerele au un palmares bogat, ele fiind deţinătoarele mai multor premii de la festivalurile de profil din ţară şi din străinătate.

Diana Waszkiewicz-Filioreanu a primit Premiul Special la Festivalul Internaţional „Volare" de la Târgu Neamt şi Menţiunea I la Festivalul Naţional „Lucky Kids" de la Roman.

Iaşi: Cântă pe scenele Italiei alături de nume sonore VIDEO

Ieşeanca Mădălina Lefter va cânta alături de Ştefan Bănica Jr.

Ieşeanca Mădălina Lefter cântă în duet cu partenera lui John Travolta din filmele muzicale

Oana Răduc a fost şi ea rasplătită cu Premiul II la acelaşi festival, „Lucky Kids". Otilia Bişog a făcut o impresie excelentă în 2011 la Festivalul Internaţional „Eurokids" din Italia, unde a primit Premiul II, iar Andreea Leparda s-a întors recent de la Festivalul Internaţional „Young Europe" de la Kiev, Ucraina, unde a primit tot Premiul II. 

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite