Iaşi: Cântă pe scenele Italiei alături de nume sonore VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina, o adolescentă de 12 ani din Iaşi, este invitatul special al celei mai urmărite emisiuni a canalului italian RAI. În toamnă va face duete cu interpreţi celebri.

Mădălina Lefter este elevă în clasa a VII-a la Colegiul „Costache Negruzzi", iar anul acesta şcolar îl va începe cu o navetă Iaşi-Italia. Asta pentru ca mica vedetă a obţinut un contract în exclusivitate cu postul de televiziune RAI la emisiunea „Ti lascio una canzone". Mama sa a înscris-o din greşeală la emisiune neştiind că aceasta este dedicată în exclusivitate copiilor italieni.

Vocea matură şi talentul deosebit pe care îl are a atras atenţia specialiştilor de peste hotare care au chemat-o pentru a face dovada vie a vocii deosebite. Imediat i s-a făcut si propunerea de a cânta alături de alţi artişti cunoscuţi ai lumii. În prezent, Mădălina învaţă piesele pe care le va interpreta şi şi-a făcut deja o listă cu artiştii alături de care ar vrea să cânte pe scenă. „Voi interpreta 15 piese în limbile română, engleză şi italiană. Cam toată ziua învţă şi face repetiţii pentru că se apropie înregistările. Aş vrea să cânt în duet cu Celine Dion, Lady Gaga, Mariah Carey şi Withney Houston", spune Mădălina.

 Zeci de premii în palmares

 Mădălina este din decembrie 2005 membră a cercului „Melos" de la Palatul Copiilor si a obţinut deja zeci de premii naţionale şi internaţionale. Printre diplome şi trofee se numără Premiul Mihai Trăistariu, Trofeul „Mamaia Copiilor" 2007 şi a reprezentat România la Festivalul Internaţional al cântecului „Eurovision Junior" 2008. A deschis concertul trupei Smokie, a cântat de patru ori în duet cu Mihai Trăistariu, a mai urcat pe scenă alături de Mihai Constantinescu, iar în urmă cu doi ani a cântat pentru Ruslana.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite