Copila cu voce de aur din Iaşi a uimit juriul din Malta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexia Urtoi, ieşeanca în vârstă de 10 ani chemată să participe la cel mai mare concurs de muzică din Hollywood, s-a întors cu trofeul de la „Euro Stars International", o competiţie din Malta desfăşurată săptămâna trecută.

Un nou trofeu a fost trecut săptămâna trecută în palmaresul Alexiei Urtoi, copila de 10 ani care a cucerit cu vocea ei America. Copila a câştigat marele premiu la competiţia internaţională „Euro Stars International" din Malta, la care au participat 80 de copii din Europa.

Ieşeanca a învins juniori care au obţinut numeroase premii la competiţii internaţionale.

„A avut drept concurenţi copii care au ajuns în semifinalele de la Eurovision Junior sau au câştigat cele mai importante competiţii de muzică pentru copii din Italia", spune Cătălin Urtoi, tatăl artistei.

Deşi prin acest ultim rezultat obţinut a demonstrat că are şanse reale să câştige şi concursul World Championships of Performing Arts din Hollywood, părinţii nu deţin cei 10.000 de dolari, banii necesari pentru a participa la competiţie.

Vocea de aur a unei copile din Iaşi a impresionat America VIDEO

Un rapper american vrea să scoată un album şi să filmeze un videoclip cu tânăra din Iaşi care a uimit Hollywood-ul. Vezi despre cine este vorba

„Ne mai trebuie 9.700 de dolari. Nu am avut banii aceştia, dar dacă nu vom primi niciun ajutor de nicăieri sunt dispus ca împreună cu soţia să facem credit la bancă pentru a ne trimite copilul să reprezinte România la acest concurs", mai spune tatăl fetei.

Trei copii ieşeni au venit cu premii de la Sanremo Junior. Ascultă melodiile care au impresionat juriul (VIDEO)

Vocile de aur ale ieşenilor care au impresionat Italia VIDEO

VIDEO Un puşti din Iaşi face senzaţie la un concurs muzical din Italia

Reprezentanţii Palatului Copiilor, instituţie unde Alexia Urtoi urmează lecţii de canto, spun că vor cere sprijinul financiar al autorităţilor locale.

„Am depus deja devizul de cheltuieli şi aştept prima şedinţă de Consiliu Local pentru a se lua în discuţie această problemă şi poate primim o contribuţie din partea Primăriei. Ne punem speranţele şi în Comisia de Cultură", spune Constantin Şerban, directorul Palatului Copiilor din Iaşi.

Concursul de la Hollywood se va desfăşura  în intervalul 6-15 iulie.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite