Un rapper american vrea să scoată un album şi să filmeze un videoclip cu tânăra din Iaşi care a uimit Hollywood-ul. Vezi despre cine este vorba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexia Urtoi, copila de numai 10 ani din Iaşi care a fost invitată să participe la concursul World Championships of Performing Arts din Hollywood, a fost remarcată de rapper-ul american Mike Neid Pirnie, care vrea să vină în România pentru a scoate un album cu talentata copilă.

Rapeer-ul american Mike Neid Pirnie, fondator al Industrial Records LLC, a luat legătura cu părinţii artistei Alexia Urtoi şi le-a propus o colaborare cu tănâra care a cucerit Hollywood-ul. Raperr-ul şi-a exprimat intenţia chiar de a veni în România pentru a filma un videoclip şi de a scoate un album cu copila de doar 10 ani.

Vocea de aur a unei copile din Iaşi a impresionat America VIDEO

Trei copii ieşeni au venit cu premii de la Sanremo Junior. Ascultă melodiile care au impresionat juriul (VIDEO)

„Piesele Alexiei sunt difuzate de un post de radio din Hollywood, iar un rapper, Mike Neid Pirnie, a spus că vrea să vină în România ca să facă un film şi un album cu ea. Este deosebit de încântat de melodiile Alexiei", spune tatăl copilei, Cătălin Urtoi.

Vocile de aur ale ieşenilor care au impresionat Italia VIDEO

VIDEO Un puşti din Iaşi face senzaţie la un concurs muzical din Italia

Alexia Urtoi cântă la tobe, pian şi urmează cursuri de teatru şi mişcare scenică. Printre cele mai recente premii obţinute de copilă este locul I la festivalul Sanremo Junior de anul trecut.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite