Trei copii ieşeni au venit cu premii de la Sanremo Junior. Ascultă melodiile care au impresionat juriul (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Atîrgoviţoae, Alexia Urtoi şi Diana Vartolomei au obţinut marele premiu, premiul I şi premiul III la cel mai mare festival de muzică, iar astăzi au fost primit şi la Iaşi cu diplome de merit. Toţi cei trei sunt pregătiţi la Palatul Copiilor de profesoarele Anca Apetroaiei şi Ligia Grozdav.

La doar cei 10 ani pe care-i are, Ştefan Atîrgoviţoae a reuşit să impresioneze juriul de la festivalul Sanremo. Băiatul a obţinut premiul I la categoria lui de vârstă, dar şi „Delfinul de Argint", cea mai mare distincţie care se acordă la această competiţie.

MELODIA INTERPRETATĂ DE ŞTEFAN

Un copil din Iaşi a câştigat marele premiu la Sanremo Junior (VIDEO)

Festivalul „Mamaia Copiilor” a fost câştigat de o trupă din Iaşi

Locul I la categoria ei de vârstă a obţinut şi Alexia Urtoi. Pe poziţia a III-a la categoria sa de vârstă s-a clasat Diana Vartolomei.

MELODIA INTERPRETATĂ DE ALEXIA

Toţi cei trei copii sunt pregătiţi de profesoarele Anca Apetroaiei (canto) şi Ligia Grozdan (coregrafie) la Palatul Copiilor din Iaşi.

MELODIA INTEPRETATĂ DE DIANA

Iaşi: Copii premiaţi la festivalul de muzică

„Ceea ce au făcut aceşti trei copii acolo a întrecut orice gând al nostru. Sunt foarte mândră de ei că au reuşit să se ţină atât de tare într-o competiţie atât de grea", spune Anca Apetroaiei.

Cei trei învingători au fost astăzi recompensaţi la Iaşi cu diplome de merit, aplauze şi felicitări pentru prestaţia avută la Sanremo.

„S-a demonstrat încă o dată că avem nişte copii deosebiţi care aduc cinste judeţului Iaşi şi României. Ne gândim chiar ca pe viitor să organizăm spectacole cu Filarmonica sau cu orchestra Colegiului «Octav Băncilă» din Iaşi", spune Constantin Şerban, directorul Palatului Copiilor.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite