Ieşeanca Mădălina Lefter va cânta alături de Ştefan Bănica Jr.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eleva în clasa a VII-a la Colegiul „Costache Negruzzi" şi membra de cinci ani a cercului de muzică uşoară „Melos" a Palatului Copiilor Iaşi este invitata specială a artistului la cele patru concerte ale sale care se desfăşoară în perioada 16-19 decembrie la Sala Palatului din Bucureşti.

Mădălina şi Ştefan Bănică Jr. vor interpreta în duet două melodii, iar ieşeanca în vârstă de 12 ani va susţine şi un moment solo în care va interpreta „Io vivro senza te". Melodia i-a adus cel mai mare succes în Italia, unde a fost câştigătoarea Premiului Juriului la cea mai populară emisiune de televiziune, concursul „Ti lascio una canzone" de pe canalul RAI UNO.

Tânăra artistă a urcat pe scena emisiunii alături de nume celebre în industria muzicii şi cinematografiei italiene şi mondiale precum Stefania Sandrelli, Dionne Warwick (mătuşa lui Whitney Houston) sau ABBA, Massimo Ranieri, Alessandra Amoroso, Anna Oxa, Loredana Berte, Lucio Dalla, Pooh, sau Massimiliano Pani, fiul celebrei cântăreţe Mina.

Citeşte şi:

Iaşi: Cântă pe scenele Italiei alături de nume sonore VIDEO

Perspectivele de viitor ale Mădălinei includ câteva turnee în Statele Unite ale Americii, apariţia la emisiuni ale postului italian RAI UNO, dar şi alegerea unui contract avantajos care include lansarea unui CD. Impresarii unor solişi precum Andrea Bocelli şi Celine Dion şi-au manifestat interesul pentru această fetiţă-minune", spune Gabriela Nechita, profesoara de canto a Mădălinei.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite