Asistenta rănită de tramvaiul groazei: „Iaşiul este un oraş second-hand!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirela Drăguşanu (44 de ani), asistenta care a fost rănită în accidentul de tramvai ce a avut loc la începutul săptămânii trecute în Fundaţie, îi consideră responsabili pe şefii oraşului de rănile cu care s-a ales. Femeia susţine că va cere daune de la Regia Autonomă de Transport Public (RATP) pentru a-şi achita creditul bancar şi spitalizarea.

Mirela Drăguşanu (44 de ani) se afla pe locul din dreapta al maşinii în care colegul său de muncă, Dănuţ Condurache, a decedat. Femeia s-a ales cu fractură de bazin şi a fost transportată cu un elicopter SMURD, în cursul săptămânii trecute, la Spitalul Floreasca din Bucureşti. „Eu nu mai sunt un om normal. Nu pot să stau în şezut, nu pot să-mi iau o cană cu apă, nu pot să-mi folosesc deloc picioarele. Asta din cauza unor persoane care nu se gândesc decât la profitul lor şi au transformat oraşul într-un second-hand. Au adus la Iaşi tramvaie pe care alţii le-ar topi“, a declarat Mirela Drăguşanu de pe patul de spital.

Iaşi: Fiul asistentei rănite de tramvaiul groazei: „Dăm în judecată Regia de Transport Public pentru despăgubiri. Mi-au nenorocit mama!“ (AUDIO)

Vezi în premieră imagini surprinse de martorii cumplitului accident din Iaşi

EXCLUSIV: Dezvăluirile colegilor vatmanului din tramvaiul ucigaş de la Iaşi: „Nu sunt piese de schimb pentru reparaţii“ (VIDEO)

Mirela Drăguşanu spune că va vorbi şi cu soţia colegului care a murit în accident pentru a o sfătui să-şi ceară drepturile. „A rămas să crească singură doi copii. Vreau s-o conving să dea şi ea în judecată regia“, adaugă femeia.

Conducerea Penitenciarului Iaşi a deschis un cont bancar unde persoanele interesate pot să facă donaţii pentru femeia rănită în accident. Banii pot fi depuşi la Banca Carpatica, sucursala Iaşi- RO54CARP024100738061RO01 lei şi RO11CARP024100738061EU01  euro, pe numele Munteanu Magdalena.

UPDATE Iaşi: Agentul ucis de tramvai a fost înmormântat cu onoruri militare. Colegii i-au compus o poezie (FOTO şi VIDEO)

Călător în tramvaiul groazei din Iaşi: „Am văzut moartea cu ochii“ (UPDATE VIDEO)

Pe străzile Iaşiului circulă tramvaie-sicrie. Vezi aici incidentele în care au fost implicate vagoanele de-a lungul anilor

Un om a murit prins sub tramvai
În urmă cu o săptămână, un tramvai al regiei de transport din Iaşi a intrat în coloana de maşini care staţiona la semafor în faţa Bibliotecii Centrale. Şoferul unei Dacii 1300 a murit sfârtecat de monstrul de fier, în greutate de 32 de tone. Şapte oameni au fost răniţi, iar şase maşini avariate. Vatmanul este cercetat pentru omor din culpă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite