Călător în tramvaiul groazei din Iaşi: „Am văzut moartea cu ochii“ (UPDATE VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martorii carnagiului de la baza Dealului Copoului au rămas şocaţi de scenele pe care le-au văzut şi speră ca printre victime să nu se numere cunoscuţi de-ai lor.

Ora 17:10: Vezi mai jos ce au declarat Georgiana Rîşcanu şi Virgil Gheorghiu, pasager în autobuzul lovit de tramvai:

Iaşi: Vezi imagini de la locul cumplitului accident de tramvai (FOTO şi VIDEO)

Ora 15.50: Un alt martor al carnagiului de la Fundaţie este uimit că a scăpat cu viaţă: „Era roşu la semafor şi maşinile aşteptau. Deodată am auzit o bufnitură. O maşină a căzut peste noi“, povesteşte îngrozită Georgiana Râşcanu, 19 ani, pasager într-un Volkswagen roşu.

Autoturismul Georgianei staţiona pe prima bandă, la semafor. „Când m-am uitat în spate am văzut mai multe maşini distruse iar în stânga era tramvaiul. Am vrut să cobor, dar au venit poliţiştii şi ne-au spus să stăm în maşină“, a completat Georgiana.

Ora 15.30: „Sunt bine, dar tremur. Am văzut moartea cu ochii. A fost cumplit“, a spus Adrian Mihăilă, 19 ani, student la Teologie. Acesta s-a urcat în tramvai din staţia de la Universitate.

Ora 15.00: „A rămas tramvaiul fără frâne când cobora Copoul şi a intrat în plin în maşinile care stăteau la semafor. Au venit imediat Pompierii şi Salvarea. Sunt mulţi răniţi care, din ce am văzut eu, nu mai au nicio şansă. Sunt tăiaţi. Era o femeie lovită tare. Mă rog la Dumnezeu să nu fie nicio cunoştinţă de-a mea, care să fi ieşit de la serviciu", a spus Camelia Manole, din cadrul Biroului de Permise al Bibliotecii.

Iaşi: Accident grav pe Copou. Un tramvai a rămas fără frâne şi a lovit şase maşini. O persoană a murit. (UPDATE)

Iaşi: Pe străzile Iaşiului circulă tramvaie-sicrie. Vezi aici incidentele în care au fost implicate vagoanele de-a lungul anilor

„Era o mare de oameni şi de maşini", spune un alt martor care a trecut pe la locul accidentului după ce s-a întâmplat. „Eram în Târgu Cucului când am văzut trei - patru ambulanţe şi SMURD-ul trecând şi m-am gândit că trebuie să fie un accident grav. La Fundaţie erau oamenii adunaţi ca la miting", spune Elena Moraru, o altă ieşeancă ce a trecut pe la locul accidentului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite