Iaşi: Studenţii politehnişti se cazează de astăzi în cămine UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi" a dat startul cazărilor în campusuri

Ora 10.30 Astăzi se fac cazări în căminele T8, T16, T20 şi T21. Majoritatea doctoranzilor, masteranzilor şi familiştilor preferă să se cazeze în camerele în care au stat anii anteriori. „Sunt foarte mulţumită de cameră. Căminul este proaspăt renovat, are baie în cameră, mobilierul este nou. În plus, am optat pentru camera în care am stat şi anul trecut“, spune Claudia Ciubotaru, masterandă care s-a cazat astăzi în căminul de familişti T16.Tânăra va achita lunar câte 200 de lei.

image

Studenţii aşteaptă să se cazeze în T8

Tot pentru camera de anul trecut a optat şi Andrei, doctorand în anul III care s-a cazat în T21. „Mă bucur că am putut să stau tot în acmera de anul trecut. Voi plăti câte 200 de lei pe lună“, spune tânărul.

Sunt însă şi studenţi care se mulţumesc cu orice cameră prind. „Chiar nu contează ce cameră prind şi nici preţul. Vreau doar să stau în cămin“, spune Oana Sevastre, studentă în anul III la Facultatea de Construcţii.

În perioada 27 septembrie-30 septembrie studenţii de la Politehnică îşi pot lua în primire camera de cămin. Universitatea pune la dispoziţia cursanţilor 7.500 de locuri în 21 de cămine.

Preţurile  variază între 100 d lei şi 180 de lei pe lună. Reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior susţine că pot caza 90% dintre studenţi. Astăzi se va face cazarea studenţilor familişti, a doctoranzilor cu frecvenţă şi a candidaţilor declaraţi admişi la cursurile universitare de master.

Citeşte şi:

Iaşi: Lasă căminul pentru camera de la bloc

Iaşi: Cât costă cazarea studenţilor în oraş

Iaşi: Apartamente ieftine de închiriat

Iaşi: S-au înghesuit ore în şir la cazare

Mâine se vor putea muta în cămine studenţii din anul I-IV care au punctajul de cazare mai mare sau egal cu 8.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite