Iaşi: Pilotul lui Bogdan Pavlov, campionul naţional la offroad care s-a sinucis: „El ne-a învăţat să gândim la extrem, să găsim soluţii“ (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Pavlov, ieşeanul găsit împuşcat în cap marţi dimineaţă, în apropiere de Galaţi, a primit ieri seară un ultim omagiu de la colegii şi prietenii din lumea offroad-ului extrem.

Citeşte şi: Iaşi: Lacrimi la ultima cursă a lui Bogdan Pavlov

Iaşi: Campionul la offroad, datorii de 755.421 de euro

Iaşi: Firma deţinută de Bogdan Pavlov nu a făcut deloc profit anul trecut

Iaşi: Prietenii campionului naţional la offroad găsit împuşcat în cap refuză să creadă că bărbatul s-a sinucis (UPDATE)

Zeci de persoane s-au strâns aseară la capela cimitirului „Eternitatea" unde ieri dimineaţă a fost depus trupul neînsufleţit al lui Bogdan Pavlov.
Alături de rudele acestuia, de fosta soţie, fata sa şi actuala soţie, prietenii lui Bogdan s-au adunat în număr mare la priveghi. În ochii lor se putea citi încă şocul provocat de gestul ieşeanului de a-şi pune capăt zilelor.

„Suntem convinşi că a fost vorba de o sinucidere dar tot nu putem să credem că s-a întâmplat aşa ceva. El ne-a învăţat să gândim la extrem şi să găsim soluţii în situaţii dificile. Se pare că acum el nu a găsit soluţia. A reuşit să ne inspire tot ce era mai bun", a spus cu tristeţe Robert Copacinschi, pilotul alături de care Bogdan Pavlov trăia clipele puternic încărcate de adrenalină, oferite de lumea offroad-ului extrem.

Ultimele zile ale sportivului, prin ochii prietenilor

Prietenii sportivului îşi amintesc că sâmbătă dimineaţă Bogdan Pavlov s-a întâlnit cu ei pentru a pune la punct ultimele amănunte ale concursului de offroad "Toyota - Mobil1 Iaşi Adventure Raid" 2010, ce urma să aibă loc în perioada 23 - 26 septembrie. „Sâmbătă, ne-am pregătit cu el. Nu ne-a arătat nicio clipă că are şi alte gânduri decât cele legate de concurs", spune Robert Copacinschi. Acesta a vorbit cu Bogdan Pavlov şi în următoarele două zile. „Luni am discutat cu el pe la ora 17.30. După care şi-a închis telefonul pentru totdeanuna. Convorbirea noastră s-a încheiat cu cuvintele «Ne vedem la start»", a mai spus pilotul.

Citeşte şi:

Pasionaţii de offroad sunt în doliu pentru ieşeanul Bogdan Pavlov

Amicii ieşeanului spun că acest nu le-a cerut ajutorul şi nici nu a părut vreo clipă un om disperat. „Cred că doar conştiinţa lui l-a dus spre Galaţi. Din ce ştiu nu avea nicio treabă acolo", a mai precizat Robert Copacinschi.

Astăzi, la ora 11.00, va avea loc slujba de înmormântare a lui Bogdan Pavlov. La ceremonie sunt aşteptate să vină sute de persoane care l-au cunoscut pe ieşean.

Imagini de la priveghiul lui Bogdan Pavlov, la capela cimitirului „Eternitatea “:

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite